Rövidített EFT1+EFT2

A Rövidített EFT1+EFT2 egy 1 napos tanfolyam keretében összefoglalja az EFT1 és EFT2 legalapvetőbb koncepcióit és gyakorlatait. Ehhez a tanfolyamhoz semmiféle egészségügyi, vagy bármilyen más előképzettség nem szükséges. A tanfolyam elvégzése után lehetőséged van az EFT Alapozó Szint Műhelygyakorlatainak elvégzésére.

N

Tanulj meg kopogtatni. A kezed mindig kéznél van!

N

Nem használunk gyógyszert, vegyszert, műszert

N

Könnyű megtanulni és könnyű alkalmazni

N

És mégis elképesztően hatásos

ÁTTekintés

A Rövidített EFT1+EFT2 tanfolyam célja, hogy egyetlen nap alatt megtanulhasd az EFT alaptanfolyamainak legfontosabb koncepcióit és a lehető legtöbbet gyakoroljuk is a kopogtatást. A módszer tanulása során mindenki a saját problémájának oldásával gyakorol. Foglalkozunk a fájdalomcsillapítással, a fájdalmas emlékek oldásával, a függőségekkel és a fóbiák megszüntetésével, valamint az EFT gyengéd technikáival, a hiedelmeink átalakításával, a fejben és távolból történő kopogtatással és megtanuljuk a Választás módszerét (pozitív érzések bekopogtatása). Egyéni, páros és csoportos gyakorlatok segítenek abban, hogy a nap végére álmodból felébresztve is képes legyél az EFT-t alkalmazni, és már másnaptól saját magadon és a családod, ismerőseid körében 50-70%-os eredményességgel használni.

1 napos tanfolyam. Részvételi feltétel nincs. Semmilyen egészségügyi vagy bármilyen más előképzettség nem szükséges. A tanfolyam elvégzése után részt vehetsz az EFT Alapozó Szintjének műhelygyakorlatain.

MIT FOGSZ ELÉRNI?

N

A nap végén egy, a videón látotthoz hasonló kezelést meg tudsz majd csinálni

N

Megtanulod felismerni és kezelni a testi és lelki problémák mögötti érzelmi okokat

N

Megismersz egy módszert a saját lelki békéd megteremtésére és fenntartására

N

Saját magad, a családod, az ismerőseid kisebb-nagyobb lelki és testi problémáit 50-70%-os eredménnyel tudod majd kezelni

A tanfolyam témái

  

 • Az EFT eredete és előzményei
 • Hogyan és miért működik?
 • Mi az az alapvető felfedezés, ami az EFT mögött áll?
 • Megtanuljuk az EFT Alapreceptet (azaz a kalibrálást, a Ráhangolódást, a kopogtatási sorozatot és a 9 fokozatú skálát).
 • Miközben megtanuljuk az EFT alapokat, mindenki meggyógyít valamit saját magán
 • Az EFT alapfogalmai: specifikusság, aspektusok, központi probléma, általánosítás, tesztelés, kérdezési technikák
 • Testi érzések, fizikai fájdalmak kezelése (bemutató kezelés, páros gyakorlatok)
 • Új kopogtatási pontok, amelyek nem szerepeltek az eredeti EFT-ben, de rendkívül hasznosak
 • Az egyes akupresszúrás pontokhoz tartozó szervek és érzések
 • Egy fájdalmas emlék megszüntetése (hogyan lehet az EFT-t alkalmazni lelki problémák kezelésére)
 • Az EFT alkalmazása függőségek és fóbiák kezelésére
 • Mit tegyünk, ha az EFT látszólag nem működik
 • EFT eljárás a belső béke megteremtésére
 • Az EFT néhány gyengéd technikája
 • Kopogtatás fejben és távolból
 • Az előnyök kölcsönzése
 • A Választás módszere

Milyen problémáiddal foglalkozunk ezen a tanfolyamon?

A tanfolyamon az egyéni és páros gyakorlatokon, valamint a bemutatókon mindenki a saját, valós problémáival foglalkozik. Ezért a tanfolyam végére várhatóan néhány igazi problémád oldódik, vagy meg is szűnik.

N

Fájdalmak kezelése kopogtatással

N

Régi, fájdalmas emlékek oldása

N

Függőségek csökkentése

N

Fóbiák megszüntetése

gyakori kérdések

Segít-e az EFT az én bajomon is?

Az EFT egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nem a problémáink testi tüneteivel foglalkozik, hanem az érzelmi háttérrel. Ezért ugyanazt az eljárást használjuk minden problémára, csak az változik, amit közben mondunk. Az EFT jelmondata, hogy “próbáld ki mindenre!”. Nem biztos, hogy a Te esetedre is működik, de nagyon-nagyon valószínű. Több mint 15 év alatt az egy kezemen meg tudom számolni azokat az eseteket, amikor semmilyen segítséget nem tudtam nyújtani. Tanuld meg és próbáld ki Te is, és csodálkozni fogsz, mint oly sokan előtted.

Kell-e hinnem az EFT-ben, hogy működjön?

Nem kell hinned benne, mert akkor is működik, ha nem hiszed el. Azt szoktam  mondani, hogy senki nem kételkedhet addig, amíg legalább 3 saját problémáján nem próbálta ki. A tanfolyamon módod lesz erre.

Mire jogosít ez a tréning?

Ez a tanfolyam az EFT 1. szintje. Gyakorlati tanfolyam, a 2. nap végére mindenki tudja majd alkalmazni a tanultakat saját magán és másokon.

Nem jogosít fel súlyos mentális esetek (pl. skizofrénia, epilepszia, bipoláris depresszió, borderline szindróma, paranoia, stb.) kezelésére.

Nem jogosít fel a módszer oktatására.

Magyarországon az általunk adott oklevél nem jogosít fel önálló munkavégzésre. Olyan oklevél is szükséges, amely lehetővé teszi az emberekkel való foglalkozást (pl. pszichológus, orvos, egészségügyi szakdolgozó, természetgyógyász, masszőr, kozmetikus, fodrász, stb.)

Bár az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáján segített már, nem garantált, hogy minden ember minden problémájára gyógyírt jelent. Ezért mindenki a saját felelősségére vesz részt a tanfolyamon.

Mennyire tartósak az eredmények?

Az EFT eredményei tartósak, amennyiben a kezelés során a tanultakat pontosan betartjuk, tehát minden probléma minden aspektusát teljesen lenulláztuk (a tanfolyamon nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy ez mit jelent és hogyan kell csinálni). A tanfolyamon külön is foglalkozunk azzal, hogy amikor az EFT látszólag nem működik, olyankor mi lehet a hiba és mit kell csinálni.

Tud-e az EFT segíteni a teljesítményem javításában?

Igen, az EFT nem csak problémák kiküszöbölésére, hanem képességek javítására, teljesítmény növelésére is alkalmas az élet minden területén. A tanfolyamon a légzés fejlesztését gyakoroljuk, de létezik egy Sportteljesítmény javítása EFT-vel című tanfolyamunk is.

Mi a helyzet a nagyon régi és nagyon intenzív problémákkal?

Nem számít, hogy a probléma milyen régi és milyen intenzív, kezelhető az EFT-vel. Az számít, hogy hányféle érzéssel kell foglalkozni, és azok mennyire függenek össze egymással.

AKI ELVÉGEZTE, EZT MONDTA

Az alábbi emailt kaptam az egyik EFT1 tanfolyam után

 

Kedves András!

Elképesztő módon működik az EFT!!!

Most már elmondhatom, hogy, amikor a tanfolyam első napja véget ért, akkor nem voltam biztos benne, hogy másnap menni fogok. Azt gondoltam mekkora marha voltam, hogy ennyit utaztam a semmiért, ráadásul még fizettem is érte.

Hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy, ami nagyon egyszerű az nem lehet valami nagy durranás. Nos az EFT ennek megdöbbentő példája. Egyszerű, játékos és több mint működő technika!

Amikor azt mondtad, próbáljuk ki mindenre, most már értem miért mondtad.

Elmondok egy rövid történetet és nem is untatlak tovább.

A szomszédom 12 éves kislánya kitalálta, hogy Karácsony előtt nem megy iskolába, mert “marhára belázasodott” kezdte produkálni a tüneteket: lehangoltság, és mindent, ami a suli-undorral jár. Gondoltam egyet elkaptam a kezét és elkezdtem: annak ellenére, hogy …. és elkezdett tiltakozni. Nem gond, mondtam helyette én és csak kopogtattam. A végén megkérdeztem: reggel mennyire jókedvűen mész suliba? Rám se nézett csak nevetett és azt mondta: nem megyek suliba! Másnap reggel különös jókedvvel ébredt és nagyon jó napja volt. Még a dolgozata is 4-es lett, annak ellenére, hogy nem tudott semmit.

Szóval így is működik. Azt már nem is mondom, hogy hárman szoktak le a cigiről EFT-vel kb. 10-15 perc alatt. Van, aki nem mer leülni velem egy asztalhoz, nehogy leszoktassam a cigiről! ?

Játéknak is óriási dolog az EFT. DE hát az egész Életünk az nem? Minden jót Neked és köszönök mindent!

 

B. Zoltán

jelentkezz még ma!

biztosan nem bánod meg

jelentkezem az EFT1+EFT2-re