EGY KÖVETKEZŐ NAGY ESEMÉNY A

HUMAN HARMONYBAN

A halogatás kezelése EFT-vel 2. Nap

A halogatás kezelése EFT-vel 2 napos önfejlesztő tanfolyam és műhelygyakorlat Szinte mindenki halogat az élete valamely területén. Úgy is mondhatjuk, hogy a halogatás népbetegségnek számít. Ez az új EFT tanfolyam arról szól, hogy milyen lelki okai vannak a halogatásnak, hogyan lehet a halogatás gyökereit megtalálni és milyen EFT módszereket alkalmazhatunk a megszüntetésére. Egyéni, páros és csoportos gyakorlatok segítenek abban, hogy minden résztvevő változzon a 2 nap alatt. A halogatás – függőség. A halogatás mindent átható viselkedési minta. Ebben a két napban nagyon sok mindent megtudhat önmagáról és jelentősen változtathat a viselkedésén.

A halogatás kezelése EFT-vel

2 napos önfejlesztő tanfolyam és műhelygyakorlat

Szinte mindenki halogat az élete valamely területén. Úgy is mondhatjuk, hogy a halogatás népbetegségnek számít. Ez az új EFT tanfolyam arról szól, hogy milyen lelki okai vannak a halogatásnak, hogyan lehet a halogatás gyökereit megtalálni és milyen EFT módszereket alkalmazhatunk a megszüntetésére. Egyéni, páros és csoportos gyakorlatok segítenek abban, hogy minden résztvevő változzon a 2 nap alatt.

A halogatás – függőség. A halogatás mindent átható viselkedési minta. Ebben a két napban nagyon sok mindent megtudhat önmagáról és jelentősen változtathat a viselkedésén.

A részvétel feltételei

Legalább EFT3 tanfolyam elvégzése.

A tanfolyam témái

  • A halogatás – függőség. Mindent hátható viselkedési minta.
  • A halogatás az elkerülésről szól: mit akarsz elkerülni, és miért?
  • Milyen módon halogatsz?
  • Az élete mely területein?
  • EFT technikák – kopogtatás a változásra, legyen a saját legjobb barátja
  • Az öt alapvető félelem (félelem a kudarctól, az elutasítástól, a kritikától, a sikertől, a jövőtől)
  • Önbeteljesítő jóslatok
  • Magzati kor
  • Születés után
  • Korai gyermekkor
  • Képtelen vagy időben elkezdeni, folytatni, befejezni valamit
  • Hogyan alakul ki a halogatás?
  • A halogatással kapcsolatos kifogások (idő, fizikai problémák, más emberek hibáztatása)
  • A halogatás miatti bűntudat

 A tanfolyam elvégzése után képes leszel

  • Felismerni, hogy miért halogatsz, hogy milyen módon halogatsz, hogy milyen kifogásaid vannak
  • Hatékonyan kezelni a saját és mások halogatását

Aki elvégezte, ezt mondta

Ez volt az egyik kedvencem a tanfolyamok közül. Már legalább két hónapja dolgoztam magamban a halogatás abbahagyásán, ami végül is egyedül (a tanfolyami felismeréseim nélkül) nem sikerült. Amikor megláttam otthon a kupacokat, ahol már a papírok a levetett ruhákkal keveredtek, hát, inkább leindultam egy másik irányba, azt remélve, hogy megkönnyebbülhetek. Ott viszont a szárító volt tele a le nem szedett ruhákkal, a konyhában a mosogatnivalók, stb… és ezek csak a látványos dolgok voltak. A tanfolyamon rá kellett jönnöm, hogy életem minden területén halogatok. És szerencsére a második napon kiderült, András mélyreható kérdései által, hogy milyen félelem áll mindennek a háttérben. Azt hiszem ez átütő volt számomra. Egy hét elteltével összeszedtem a bátorságomat, és úgy döntöttem, szembenézek a félelemmel, lesz, ami lesz, legfeljebb majd kopogtatok…
Az történt aztán, hogy minden gond nélkül kikopogtattam a félelmet, másnap pedig 2-3 óra alatt az összes kupacot felszámoltam, és kitakarítottam az egész lakást! Nagyon büszke voltam magamra! Azóta valahogy mindennek lett helye a lakásban (is).
Anita, Dunaújváros

Küldöm a megbeszélt halogatásmentesítő történetet. Úgy „gondolom” sokan elmulasztják ezért is, bár rövid, de szerintem felér egy esettanulmánnyal. Szóval jó ideje nem volt fizetésemelés a cégnél, ahol középvezetőként dolgozom. Ha néha szóba jött, akkor is csak duruzsolásig jutottunk. A tanultak alapján összeszedtem, miért nem merek normális bértárgyalást folytatni, és jöttek szépen…
Válság van, örüljünk, hogy van munka, megnőtt a kiadás, egyszerre ennyi emberét nem lehet emelni, és ha az enyémet emelik mit szólnak a többiek? Titkolózzak? A kereslet miatt csökkent a munka is, munkaidő is, mások ennyinek is örülnének, neki se emeltek, aztán majd többet várnak el, ellenőrizgetnek, stb.
Durván ilyesmik jöttek  először elgondolkodtam, aztán kezdtem kopogni. Ekkor még jöttek újak, érzések, érzetek, volt hogy úgy éreztem felesleges. Akkor meg arra kopogtam. Ezután arra, mit fogok érezni, ha odaállok.
Szóval oda álltam az igazgató elé, higgadtan elmondtam a gondolataim. Azt az osztalékot, ami eddig 1% volt azt 1, 5%-ra emelte. Ez, ha úgy nézzük 50 %- s fizetésemelés! Hát ennyi! Köszönöm!   
Feri, Törökszentmiklós

Szervező

Helyszín

További információ