EGY KÖVETKEZŐ NAGY ESEMÉNY A

HUMAN HARMONYBAN

NLP Bevezető

Képzelj el egy olyan puzzle-t, ami nem csak egyféleképpen rakható össze! Elemeit bárhogyan is rendezed, mindig kapsz egy teljes képet. Sőt, ha másképp rendezed ugyanazokat az elemeket, egy másik képet kapsz. Ugye izgalmasan hangzik? Ha lenne ilyen, szívesen kipróbálnád?

Ilyen puzzle nem csak hogy létezik, hanem mindannyian a birtokában vagyunk! Úgy hívják: emberi elme.

A 2 napos Bevezető képzésen bemutatók, beszélgetés, és sok kiscsoportos gyakorlat révén ízelítőt kaphatsz az NLP gazdag eszköztárából.

Kicsit olyan ez, mint egy svédasztal, ahol a következő témákba kóstolhatsz bele:

  • Megismerkedhetsz azokkal az „axiómákkal”, amelyekre az NLP-és gondolkodás épül. Amikor elkezded őket használni mindennapjaidban, sokkal könnyebben elérheted céljaidat. Amikor ezek a meggyőződések kezdik irányítani életed, olyan mintha a világ változott volna meg, pedig csak te gondolkodsz másként.
  • Elkezdheted kifinomítani érzékelésed (látás, hallás, tapintás), amelyek segítségével a világból jövő információkat befogadod, tárolod és előhívod. Ezek az információk alkotják emlékeidet. Érzékszerveink szűrőként működnek. Jelentősen befolyásolják, hogy mit látok meg, mit hallok meg és miként érzek egy adott helyzetben.
  • Rájöhetsz arra is, miért van az, hogy valaki már első látásra rokonszenves, más meg nem. Valakivel elsőre megtalálod a közös hangot, mással már évek óta keresed. Megtanulsz rokonszenvet teremteni bárkivel, akivel csak szeretnél. Jól jönne ez a munkahelyeden? A családban? Már szombat este ki is próbálhatod.
  • Varázslatos pillanatok „elmentése”  – NLP-és szóval „rögzítés”. Ha ezt megtanulod használni, hozzáférsz belső erőforrásaidhoz minden olyan helyzetben, amikor csak szükséged van rá. Azaz nem fogsz izgulni a vizsgán. Nyugodt maradsz, amikor a gyerek egyest hoz. Nem ordítod le a szomszédod fejét….  Végül is arról szól, hogy tudod majd kezelni érzelmi állapotaidat. Persze továbbra is lehetsz dühös, mérges és szomorú, de már nem zsigerből válaszolsz a külvilág ingereire, hanem TE döntöd el hogyan.
  • Felfedezheted az életed fonalát (az NLP egyik leghatásosabb metaforája), azaz a múltadhoz, jelenedhez és a jövődhöz való viszonyulásod, személyes időérzékelésed. Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, de még a fejedben pörgő múltbeli események filmjét is újrarendezheted, s ezzel életed egészére kiterjedő változást érhetsz el.

Eddig mindig megvalósult minden célod? Nem? Vajon mi akadályozott meg benne? Lehet, hogy el sem hitted, hogy elérheted? Nem elég álmodozni, vágyni valamire, másoktól várni a megoldást. Gondoltál-e már arra, hogy csak azt érheted el, ami kizárólag rajtad múlik? Csak így veheted kezedbe életed irányítását. Akarod? Mert, ha igen itt a helyed! Ideje, hogy megismerd a célkitűzés művészetét!

A 2 napos NLP bevezető hétvége után az NLP tanulmányokat az Alapképzéssel (NLP AlapokAlapja) folytathatod.

Ha még azon gondolkozol, hogy érdemes-e eljönnöd erre a két napra, álljon itt egy beszámoló a májusi képzésről:

Ritával a májusi bevezető kétnaposon (2019) találkoztam először, de biztosan nem utoljára! Pár nap múlva küldte az alábbi levelet. Azóta már az NLP Alaptanfolyam résztvevője. Lelkesedése töretlen; zsong, változik, tesz, magáért és másokért.

“Annyira lelkesít ez az elmúlt két nap, a könyvek, amiket nyertem, kaptam, vettem és olvasok, a gyakorlatok, amiket a két napban gyakoroltunk. Egy olyan új távlatot nyitott az életemben, ami miatt teljesen bezsongtam. Életcélommá vált az NLP.

Szeretnék még többször ilyen szuper csoportban dolgozni magamon, segíteni a többieket, előrelendíteni őket az energiáimmal, a könnyedségemmel, azzal, ami vagyok.

Szeretnék havonta egy hétvégét ilyen csodálatos élvezettel, csodálatos emberekkel tölteni és ami a legfontosabb, olyan nézőpontból megélni az életemet, ami a legértékesebb számomra, amit te képviselsz, amikor nem csúszol bele a másik történetébe, hanem tudatában vagy az ő “teremtményének”, “víziójának” és finoman terelgeted  őt egy következő felismerésre…

Azóta figyelem magam, mit szeretnék, milyen kívánságom indította el az életemben ezt a tapasztalatot, mit kell tennem, hogy ott legyek a tanfolyamon, hogy hozom létre ezt a tanfolyamot magamnak, mit teszek meg érte, milyen folyamatok zajlanak bennem, milyen korábbi erőforrásokat építek be tudattalanul és tudatosan, hogy elérjem a célom…

Köszönöm, hogy részt vehettem, hogy leírhattam és a többit is, amit most még nem tudok!”

 Hertelendy Rita (rita.hertelendy@gmail.com)

Szervező

Helyszín

További információ