EGY KÖVETKEZŐ NAGY ESEMÉNY A

HUMAN HARMONYBAN

Siker EFT-vel

Siker EFT-vel Ha valaki úgy érzi, hogy valamit nem sikerül elérni az életben, akkor ezt majdnem biztos, hogy az érzelmei okozzák.

Siker EFT-vel – Hogyan szabotálod a saját sikereid és hogyan lehetnél mégis sikeres?

1 napos műhelygyakorlat

Lehet, hogy nincs világos elképzelése arról, hogy mi a siker az ő számára. A műhelygyakorlat elején ezt fogjuk tisztázni.

A részvétel feltételei:

Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség.

A műhelygyakorlat témái:

  • A siker elérésének egyik nagy akadálya a hiedelemrendszer. Ha valaki azt hiszi magáról, hogy „nem vagyok elég jó”, vagy „nem érdemlem meg a sikert”, vagy „nem vagyok rá képes”, akkor mindig megakadályozza magát az igazi siker elérésében.
  • Sokan félnek a sikertől, ez ismeretlen és félelmetes számukra, inkább a jól ismert komfort zónát választják.
  • Számos egyéb érzés is akadályozhatja a sikert, pl. bűntudat, bizonytalanság-érzés, önbizalom-hiány, stb.
  • Nagyon fontos az akadályozó érzések csökkentése után a „siker-tudat” kiépítése, és megerősítése.
  • Szó lesz a Vonzás törvényéről és arról, hogy a szükséges rezgésszámot hogyan érhetjük el az EFT-vel.
  • A műhelygyakorlaton elvégzünk egy olyan gyakorlatot, amelynek során mindenki fizikailag is átélheti a sikerhez vezető út során felbukkanó negatív érzéseket, és ezek semlegesítése után átélheti, hogy a siker valójában egy érzés, és ezt az érzést már most érezheti.

 A műhelygyakorlat elvégzése után képes leszel:

  • Könnyen és gyorsan elérni azt a sikert, amivel a nap folyamán foglalkoztunk.
  • Birtokában lesz az a módszer, ahogyan egyéb sikereket is elérhet.
  • Képes lesz felismerni és kezelni a sikerét akadályozó érzéseket.

 Aki elvégezte, ezt mondta:

Nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot, mert hihetetlen egyszerű módszerrel, fantasztikus eredményeket tudsz elérni! Rádöbbensz, hogy a sikerességed csak és kizárólag rajtad múlik.

Ajánlom, mert segített letisztázni a pontos célt, mert eszközt adott ahhoz, hogy lássam, milyen lépésekre van még szükségem, hogy elérjem a célomat, mert jópár negatív érzelemtől, blokktól, tényezőtől megszabadultam, mert most úgy érzem, sikerülni fog, mert most hiszek magamban, mert egy nagyon jó eszköz van a kezemben, ami az élet bármely szakaszában segíthet, mert végre elhittem, hogy képes vagyok rá és megérdemlem és meg is kapom.

Ajánlom Neked ezt a tanfolyamot, ha sikeres vagy, akkor azért, hogy tudd, hogy lehetsz még sikeresebb! Ha elégedetlen vagy, lásd, hogy van lehetőség, s azt Te teremted meg önmagadnak! Ha sikertelen vagy, segít, hogy magad mögött hagyd ezt az állapotot. A siker nem lehetetlen, belőled fakad! Mondj IGENT Önmagad sikerére!

Szervező

Helyszín

További információ