ELJÖTT HÁT A KARÁCSONY …

Szeretettel köszönt a kopogtass.hu!

 
Kellemes ünnepeket kívánunk. Mi is tudjuk persze, hogy az idei karácsony meg sem közelíti majd a régi, igazi karácsonyokat. Hiszen nem lesz például olyan hó, vagy nem lesz olyan hatalmas ünneplő társaság, mint az itt látható klipeken.
De mégis lehet ünnepi, meghitt a karácsony még ilyen körülmények között is. Ebben szeretnénk segíteni most.
Az alábbi ajándékok különösen hasznosak, mert mindegyik az egészségről, a gyógyításról szól, egy olyan különleges módszer segítségével, ami erősíti az immunrendszert, és sokféle módon segít elviselni a bezártságot, a bizonytalanságot, az állandó stresszt.
Ezek az ajándékok garantáltan egyediek, nagyon hasznosak, és bárkinek örömet szerezhetsz velük. Ráadásul most az oldalon szereplő minden ajándék 20%-kal olcsóbb a Karácsony 2020-20 kupon kód felhasználásával.
Miközben a kellemes karácsonyi zenéket hallgatod, válogass kedvedre. De igyekezz, mert csak a december 20-ig megrendelt és befizetett termékeket küldjük ki még az idén.

Szerezd be az ajándékokat MOST

– mindössze néhány kattintás!

EFT kezelési bérletek

Mi történik az EFT kezelésen?

(Sághy András 4 és 7 alkalmas kezelési bérlet)

Akkor van EFT kezelésre szükséged, ha testi vagy érzelmi problémáid vannak. Az EFT kezelés személyre szabott, négyszemközt történik. Általában 1 órát vesz igénybe és ezt az időt kizárólag a Te problémáidnak szenteljük. Megbeszéljük, hogy milyen tüneteid vannak, mióta, hogyan kezdődött és milyen életkörülményeid voltak akkoriban. Meg szoktuk kérdezni, hogy ha a problémádnak lenne valamilyen lelki oka, mi lehetne az? Az emberek igen nagy hányada határozott választ tud adni erre a kérdésre. Lehet, hogy Te is? A 4 alkalmas EFT bérlet azért előnyös, mert a problémák jelentős részéről ez idő alatt kiderül, hogy szükség van-e további kezelésre, és a bérlet olcsóbb, mint ha egyenként vennéd igénybe a kezeléseket.

A kezelési bérlet 2021. január 31-ig érvényes, ami azt jelenti, hogy addigra legalább az időpontok egyeztetésének meg kell történnie.

Gyógyítás SA

Ajánlott könyvek

Génjeink csodája

Dawson Church: Génjeink csodája*

Dawson Church lélegzetelállító műve, a Génjeink csodája, az epigenetika új tudományáról szól. Több mint 300 kutatási eredményt tartalmaz az energia pszichológiai módszerek működésének bizonyítására.

A könyvnek nem csak a tudományos, hanem a gyakorlati része is érdekes. Számos energia pszichológiai módszert ismertet, köztük kiemelt helyen az EFT-t, sok-sok esettanulmánnyal.

Ha tényleg a kezedbe akarod venni az életed irányítását, az első lépés, hogy elolvasod ezt a könyvet.

4950 Ft -20%

 

*A könyv sajnos átmenetileg kifogyott, de megrendelheted most kedvezményesen, január közepi szállítással

 

 

Génjeink csodája

Nick Ortner: A kopogtató módszer (ajándék DVD-vel)

Legtöbbünknek azt tanították, hogy a problémák megoldásához időre van szükség. Ha ezt elhisszük, így is rögzül a tudatunkban. De mi van akkor, ha az egészségügyi panaszok, a függőségek, a súlyproblémák, a párkapcsolati és pénzügyi nehézségek valójában gyorsan és egyszerűen orvosolhatók?

Az EFT az egész világunkat képes megváltoztatni. A kopogtató módszerrel megteremthetjük a test és a lélek egyensúlyát, megváltoztathatjuk viselkedésünket, érzéseinket, illetve világlátásunkat.

3690 Ft – 20%

 

Ideje elkezdenünk alkalmazni a kopogtató módszert!

Génjeink csodája

Jessica Ortner: Karcsúsító EFT

egszabadulnál fölös kilóidtól, de úgy érzed, rajtad semmi sem segít?

Most egy olyan módszert ajánlunk, amellyel nemcsak a nem kívánt kilóknak mondhatsz búcsút, de elfelejtheted a szüntelen sóvárgást, a szorongást és önmagad hibáztatását is. Ez a könyv ugyanis nem a hagyományos értelemben vett fogyókúrás könyv. Nem pusztán a tünetet, a túlsúlyt igyekszik orvosolni, hanem annak mélyben rejlő okait kutatja, és ezek feloldását tűzi ki célul.

A módszer az EFT, az Érzelmi Felszabadítás Technikája.

2800 Ft -20%

Jessica segít, hogy túljuss a testeddel, az ételekkel, a túlsúllyal kapcsolatos előítéleteken és végre önmagad légy.

 

 

 

 

Génjeink csodája

Dr Joe Dispenza: A placebo Te magad légy

Elképzelhető a gyógyulás pusztán a gondolat által – gyógyszer vagy műtéti beavatkozás nélkül? Valójában sokkal gyakrabban történik ilyesmi, mint gondolnánk. Ebben a könyvben dr. Joe Dispenza számos olyan, dokumentált esetet oszt meg az olvasókkal, amelyek során betegek depresszióból, ízületi gyulladásból, szívbetegségekből, sőt, akár Parkinson-kórból gyógyultak meg annak köszönhetően, hogy a placebóban hittek.

„Vajon lehetséges-e megtanítani a placebo működési elvét, és bármiféle külső anyag nélkül ugyanolyan belső változásokat elérni?

A szerző az idegtudomány, a biológia, a pszichológia, a hipnózis, a kondicionálás és a kvantumfizika legújabb eredményeit ötvözve oszlatja szét a placebo-hatásal kapcsolatos tévképzeteket, és rávilágít, hogyan válhat a látszólag lehetetlen is lehetségessé.

 

4490 Ft -20%

Génjeink csodája

Dr Buda László: Mit üzen a tested?

 Bár saját testünk a „leghűségesebb társunk” életünk folyamán, a vele való kapcsolatunk gyakran megromlik. Bizonyos részeinket talán kedveljük, más részeinket azonban elutasítjuk, utáljuk, sőt egyenesen undorodunk tőlük.

Viszonylag ritka, hogy valaki a hála, a szeretet, a gyengédség, az elfogadás érzéseit a saját testével kapcsolatban rendszeresen megélje, és igyekezzen megérteni, komolyan venni jelzéseit.

Tested tükrözi érzelmeidet, gondolataidat, emlékeidet, korábbi konfliktusaidat. Ha meg akarod fejteni, mit üzennek a tüneteid, fontos, hogy képes legyél kommunikálni a testeddel

Ebben a könyvben összefoglalom mindazt, amit az elmúlt két évtized során a testtel való gyógyító kommunikációról megtanultam,  és bemutatom az általam megalkotott SzomatoDráma nevű módszert, melynek segítségével mindez a gyakorlatban megvalósítható.

3360 Ft – 20%

 

 

Génjeink csodája

Dr Buda László: Mit üzen a lelked?

A Mit üzen a lelked? bizonyos mértékig folytatása és elmélyítése dr. Buda László nagy sikerű, Mit üzen a tested? című művének, ám a szerző vizsgálódásának fókuszát most a testi jelzésekről a lelki életre helyezi át.

Ez a könyv elsősorban az önmagunkhoz való viszonyról szól. Egyrészt arról, hogy miért és miként távolodunk el saját magunktól, hogyan válunk önkritikussá, utáljuk meg magunkat, hogyan szabotáljuk, betegítjük meg saját lényünket . Másrészt pedig arról, hogy miképp találhatunk vissza az önmagunkkal kapcsolatos igazi együttérzéshez

 

A szerző ötvözi a legkorszerűbb pszichológiai és spirituális megközelítéseket a terápiás esettörténetekkell. Bepillantást enged az egyéni praxisába, a szomatodráma világába és helyenként saját életébe is.

 

3360 Ft – 20%

 

Oktató DVD sorozatok

EFT1 tanfolyam DVD-n

A 2 napos EFT1 tanfolyam teljes anyaga

8 DVD-n

 

12 óra tananyag, bemutatókkal, egyéni és páros gyakorlatokkal

 

Magyar nyelven először!

 

A 2 napos EFT1 tanfolyam az “alapok alapja”. Elvégzése semmilyen előképzettséget nem igényel, bárki meg tudja tanulni. A tanfolyam elvégzése után bárki 50-70%-os eredményességgel meg tudja oldani saját maga és a környezetében élők egyszerűbb lelki és testi problémáit. Milyen lenne, ha egyszerűbb dolgokkal nem kéne orvoshoz fordulnod?

Miközben megtanuljuk a módszert, mindenki megoldja néhány saját problémáját. Sőt, a páros gyakorlatokon mások problémáit is.

A 2 napos tanfolyamon mindenkinek elmúlik legalább egy testi fájdalma, oldódik egy régi fájdalmas emléke, megismerjük, hogyan lehet függőségeket kezelni és megoldunk egy vagy több fóbiát. Mindez rajta van a DVD-ken és ha megcsinálod a gyakorlatokat, mindezt te is tudni fogod. Kell ennél több?

16700 Ft – 20%

 

 

 
EZEKNEK AZ OKTATÓ DVD-KNEK RENGETEG ELŐNYÜK VAN:
OTTHON TANULHATSZ
A SAJÁT TEMPÓDBAN
RÖVID IDŐ ALATT KÉPES LESZEL KEZELNI A SAJÁT  MAGADDAL KAPCSOLATOS ÉS A KÖRNYEZETEDBEN ELŐFORDULÓ KISEBB NAGYOBB LELKI ÉS TESTI PROBLÉMÁKAT
MEGTANULOD, HOGY HOGYAN TŰZZ KI CÉLOKAT, EDDIG MI AKADÁLYOZOTT A MEGVALÓSÍTÁSBAN ÉS EZEN HOGYAN TUDSZ SEGÍTENI
MINDEN A RENDELKEZÉSEDRE ÁLL, HOGY KÖNNYEBB, BOLDOGABB, EGÉSZSÉGESEBB ÉLETET ÉLHESS
KELL ENNÉL TÖBB?

 

Siker DVD

Hogyan akadályozod a saját sikereidet és hogyan lehetsz mégis sikeres?

Milyen célok elérését tűzték ki a résztvevők?

 • a jelenlegi lakás megfelelő áron történő eladása és álmai otthonának megtalálása
 • nyelvtudás
 • az ideális pár megtalálása
 • munkahely váltás
 • merjek méltányos pénzt kérni a gyógyító szolgáltatásaimért
 • és még sok más

Mindenkinek segítünk megfogalmazni egy olyan mondatot, ami világosan tartalmazza a konkrét célt, a megvalósulás idejét és módját. Ezután gyakorlatok során feltárjuk és semlegesítjük a céllal kapcsolatos ellenérzéseket és blokkokat, amelyek miatt eddig lehetetlen volt ezt a célt elérni.

Folyamatosan erősítjük a hitet, az önbizalmat és a lelkesedést a céllal kapcsolatban. A nap végén mindenki tudja a lelke mélyén (tudattalan szinten is), hogy a cél megvalósítható és csak annyit kell tennie, hogy a hitet és lelkesedést kiváltó és fenntartó, megtanult gyakorlatokat a következő 30-60 nap során is elvégzi.

 

12700 Ft – 20%

 

A legjobb képzéseink videón

Boldogság kopogtatás

Dawson Church előadásainak felhasználásával az EFT Továbbképzés 2020 tavaszi sorozatában került bemutatásra

A videóhoz küldjük a jegyzeteket és a kopogtatások leírását is

 

2500 Ft – 20%

Hiedelmeink kezelése

Brad Yates előadásainak felhasználásával az EFT Továbbképzés 2020 tavaszi sorozatában került bemutatásra

A videóhoz küldjük a jegyzeteket és a kopogtatások leírását is

 

2500 Ft – 20%

Szorongás és aggódás

Mary Ayers előadásainak felhasználásával az EFT Továbbképzés 2020 tavaszi sorozatában került bemutatásra

A videóhoz küldjük a jegyzeteket és a kopogtatások leírását is

 

2500 Ft – 20%

Makacs fájdalmak

Julie Schiffman előadásainak felhasználásával az EFT Továbbképzés 2020 tavaszi sorozatában került bemutatásra

A videóhoz küldjük a jegyzeteket és a kopogtatások leírását is

 

2500 Ft – 20%

A halogatás kezelése

Carol Tuttle előadásainak felhasználásával az EFT Továbbképzés 2020 tavaszi sorozatában került bemutatásra

A videóhoz küldjük a jegyzeteket és a kopogtatások leírását is

 

2500 Ft – 20%

 Dönts az ajánlatainkról MOST!

 

 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

 

 

Ha bankkártyával fizetsz:

 1. Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítunk a PayPal biztonságos felületére, ahol megadhatod kártyaadatait (nem szükséges, hogy PayPal számlád legyen! Ha nincs PayPal számlád, csak azt a részt töltsd ki, ami a bankkártya adatokra vonatkozik).
 2. A sikeres fizetést követően a PayPal oldaláról vissza fogsz érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.
 3. Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a rendelés visszaigazolását   email-ben.
 4. A megrendelt kezelési bérletet, könyveket és DVD-ket 2 munkanapon belül postázzuk (a postára adásról e mailben értesítünk). A számlát a csomagban küldjük el.

Ha átutalással fizetsz:

 1. Az űrlap kitöltése után email-ben megküldjük a rendelés visszaigazolását és a Díjbekérőt.
 2. A Díjbekérő-n lévő információk alapján kérjük, utald át rendelésed összegét.
 3. A befizetés beérkezése után a megrendelt kezelési bérletet, könyveket és DVD-ket 2 munkanapon belül postázzuk (a postára adásról emailben értesítünk). A számlát a csomagban küldjük el.

Ha készpénzzel fizetsz a helyszínen:

 1. Az űrlapon a Megjegyzés rovatban kérjük, add meg, hogy melyik napon kívánod átvenni a termékeket.
 2. Az űrlap kitöltése után email-ben megküldjük a rendelés visszaigazolását és a Díjbekérőt.
 3. A megrendelt kezelési bérletet, könyveket és DVD-ket a megjelölt napra összekészítjük és a helyszínen átvehetők.
 4. Fizetés a helyszínen a Díjbekérő szerint. A számlát is a helyszínen kapod meg.

Ha kérdésed van, hívj minket (hétköznap 9:00-16:30)

+36-30/568-0862

info@humanharmony.hu

1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. em. 6.

Nagyon szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

A Human Harmony Csapata