KOPOGTATÁSOS MEDITÁCIÓ

 

Mielőtt elkezdenéd ezt a meditációt, keress egy nyugodt helyet, ahol a következő fél órában senki és semmi nem fog zavarni. Ajándékozd meg magad ezzel a fél órával korán reggel, vagy este lefekvés előtt, vagy bármikor nap közben, amikor nyugalom van körülötted. Kapcsold ki a telefonodat, a laptopot és minden más eszközt, ami megzavarhat.

A meditáció hangfelvételét letöltheted és magaddal viheted a telefonodon , a laptopodon vagy bármilyen eszközön, és akkor és ott használhatod, amikor szükséged van rá.

Letöltheted és kinyomtathatod a meditáció szövegét is, és ugyancsak bármikor használhatod.

Ha még nem ismered a kopogtatási pontokat, akkor az alábbi linken található ábrát kinyomtathatod, és magad elé teheted, amíg nem jegyezted meg a pontok helyét.

KOPOGTATÁSOS MEDITÁCIÓ 1

by Sághy András

 

* Ha ezen a helyen hallgatod meg, indítsd el
* Ha le szeretnéd tölteni, kattints a képen bárhova, majd amikor megjelent a hangfelvétel, akkor az egérrel állj a hangfelvétel fölé, majd a   jobb egér gombbal kattints és a Hang mentése más néven  kiválasztása után eldöntheted, hogy melyik mappába milyen néven mented el.
* Ha tableten vagy mobilon nézed, akkor a Megosztás funkcióval mentsd el a kedvencek közé

 

Az alábbi linken találod a meditáció szövegét, hátha erre is szükséged lesz:

 

A kopogtatásos meditáció szövege

 

Ha még nem ismered a kopogtatási pontokat, akkor az alábbi linken található ábrát kinyomtathatod, és magad elé teheted, amíg nem jegyezted meg a pontok helyét.

Így kopogtass!

 

Arra kérlek – de tényleg! -, hogy használd ezt a kopogtatást minden nap. Nem fogod megbánni!