A 9 hetes Látásjavító kopogtatás hangfelvételei

Mielőtt elkezdenéd ezt a kopogtatást, keress egy nyugodt helyet, ahol a következő 10-15 percben senki és semmi nem fog zavarni.

A Látásjavító kopogtatást a következő 9 hétben minden nap végezd el, lehetőleg ugyanabban az időpontban és ugyanazon a helyen. A heti kopogtatást 7 napig végezd és ne térj rá korábban a következő hétre!

A hangfelvételeket az oldal alján leírt módon letöltheted a telefonodra, a laptopodra vagy bármilyen eszközre, ha úgy kényelmesebb neked.

Ha még nem ismered a kopogtatási pontokat, akkor az oldal alján található linkről letöltheted és kinyomtathatod azt az 1 oldalas ábrát, amely összefoglalja a kopogtatási pontokat.

FONTOS! Az egyes hangfelvételek elején elmondjuk, hogy milyen eseményre, személyre vagy helyszínre gondolj és milyen érzéseket figyelj meg. Miután meghallgattad a teendőket, állítsd le a felvételt, és jegyezd fel a gondolataidat, érzéseidet, majd csak ezután kezdd el a kopogtatást.

Ha több esemény is eszedbe jut, akkor mindig a legerősebb rossz érzést kiváltó eseményre gondolj. Mikor elindítod a kopogtatást, folyamatosan ütögesd a megadott pontokat, hallgasd a szöveget és gondolj a kiválasztott eseményre, személyre vagy helyszínre.

Ha kopogtatás közben eszedbe jut valamilyen új esemény, személy, vagy helyszín, akkor állítsd meg a felvételt, jegyezd fel, majd folytasd az eredeti eseménnyel, személlyel vagy helyszínnel. A következő napon válaszd azt, amit előző napon feljegyeztél. (Ha több ilyen is van, akkor a legrosszabb érzést okozót válaszd). A 7 nap alatt az adott hét érzéséhez tartozó valamennyi lényeges esemény elő fog kerülni.

Látásjavítás 1. hét: Ellenállás és korlátozó hiedelmek

by Barna Enikő

Látásjavítás 2. hét: Félelem, hogy mit látok a múltban

by Barna Enikő

Látásjavítás 3. hét: Bűntudat

by Barna Enikő

Látásjavítás 4. hét: Harag és düh 1

by Barna Enikő

Látásjavítás 5. hét: Harag és düh 2

by Barna Enikő

Látásjavítás 6. hét: Aggodalom

by Barna Enikő

Látásjavítás 7. hét: A korral kapcsolatos hiedelmek

by Barna Enikő

Látásjavítás 8. hét: Neheztelés, harag, megbántottság

by Barna Enikő

Látásjavítás 9. hét: Kopogtatás a maradék blokkokra

by Barna Enikő

 

Ha még nem ismered a kopogtatási pontokat, akkor az alábbi linken található ábrát kinyomtathatod, és magad elé teheted, amíg nem jegyezted meg a pontok helyét.

Így kopogtass!

 

Arra kérlek – de tényleg! -, hogy használd ezt a kopogtatást minden nap. Nem fogod megbánni!

 

 

 

* Ha ezen a helyen hallgatod meg, indítsd el
* Ha le szeretnéd tölteni, kattints a képen bárhova, majd amikor megjelent a hangfelvétel, akkor az egérrel állj a hangfelvétel fölé, majd a   jobb egér gombbal kattints és a Hang mentése más néven  kiválasztása után eldöntheted, hogy melyik mappába milyen néven mented el.
* Ha tableten vagy mobilon nézed, akkor a Megosztás funkcióval mentsd el a kedvencek közé