Fájdalomcsillapítás és látásjavítás EFT-vel

Az EFT azt tartja, hogy a rossz látás, vagy a fájdalom nem a probléma, csak a tünet. A probléma, az igazi ok érzelmi jellegű, és ha az érzelmeinket rendbe tesszük, akkor a tünetek is elmúlnak.

N

Tanulj meg kopogtatni. A kezed mindig kéznél van!

N

Nem használunk gyógyszert, vegyszert, műszert, semmilyen szert

N

Az EFT egy elképesztően hatásos módszer

N

Könnyű megtanulni és könnyű alkalmazni

áttekintés

„Minden betegség az érzelmekről szól. Ha az érzelmeid rendben vannak, saját belső erőforrásaid meggyógyítanak. Nincs szükség drága műszerekre, gyógyszerekre, mert az érzelmeid változása a betegséged okát gyógyítja meg.” (Hicks)

Ezen a Műhelygyakorlaton  kiderítjük és kezeljük a fájdalmak és a látás problémák lehetséges lelki okait. A délelőtt a fájdalmakról, a délután a látásról szól. Folyamatosan kopogtatunk a résztvevők által feltárt problémák megoldására.

1 napos Műhelygyakorlat. A részvétel feltétele: Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség. (Ajánlott azonban előtte az EFT2-t, vagy a Rövidített EFT1+EFT2-t elvégezni.)

 

mit fogsz elérni?

N

A Műhelygyakorlat végén rendelkezésedre áll egy lista a fájdalom csökkentéssel és látásjavítással kapcsolatos céljaidról

N

Lesz egy listád a fájdalomcsökkentéssel és a látásoddal kapcsolatos hiedelmeidről és érzéseidről

N

Lesz egy konkrét feladatterved a következő 30-60 nap kopogtatására

N

A Műhelygyakorlaton elindítjuk a folyamatokat, de tartós eredményt akkor érhetsz el, ha a következő 30-60 napban nem hagyod abba a kopogtatást

fájdalom és látás

A Műhelygyakorlat témái

 

 • A fájdalom és a rossz látás nem a probléma, csak a tünet
 • Hogyan kezeljük a fájdalmat EFT-vel
 • Fájdalomcsökkentés gyakorlatok
 • Mit üzen ez a fájdalom? Mit mondana, ha beszélni tudna?
 • Mit kellene meghallanod?
 • Milyen kapcsolataidat hanyagolod el?
 • Kire haragszol?
 • A szem a lélek tükre
 • Mit hiszel a látásoddal kapcsolatban?
 • A látással kapcsolatos EFT kísérlet-sorozat
 • A leggyakoribb érzelmek a látással kapcsolatban
 • A legfontosabb korlátozó hiedelmek és a legfontosabb érzelmek
 • Gyakorlatok a látásjavítással kapcsolatban

Milyen problémáiddal foglalkozunk az Műhelygyakorlaton?

A tanfolyamon az egyéni és páros gyakorlatokon, valamint a bemutatókon mindenki a saját, valós problémáival foglalkozik. Ezért a tanfolyam végére várhatóan néhány igazi problémád oldódik, vagy meg is szűnik.

N

Fájdalmak és látás kezelése kopogtatással

N

Nem múló harag: nem tudok megbocsátani

N

Bűntudat

N

Szégyen

gyakori kérdések

Segít-e az EFT az én bajomon is?

Az EFT egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nem a problémáink testi tüneteivel foglalkozik, hanem az érzelmi háttérrel. Ezért ugyanazt az eljárást használjuk minden problémára, csak az változik, amit közben mondunk. Az EFT jelmondata, hogy “próbáld ki mindenre!”. Nem biztos, hogy a Te esetedre is működik, de nagyon-nagyon valószínű. Több mint 15 év alatt az egy kezemen meg tudom számolni azokat az eseteket, amikor semmilyen segítséget nem tudtam nyújtani. Tanuld meg és próbáld ki Te is, és csodálkozni fogsz, mint oly sokan előtted.

Kell-e hinnem az EFT-ben, hogy működjön?

Nem kell hinned benne, mert akkor is működik, ha nem hiszed el. Azt szoktam  mondani, hogy senki nem kételkedhet addig, amíg legalább 3 saját problémáján nem próbálta ki. A tanfolyamon módod lesz erre.

Mire jogosít ez a tréning?

Ez a tanfolyam az EFT 1. szintje. Gyakorlati tanfolyam, a 2. nap végére mindenki tudja majd alkalmazni a tanultakat saját magán és másokon.

Nem jogosít fel súlyos mentális esetek (pl. skizofrénia, epilepszia, bipoláris depresszió, borderline szindróma, paranoia, stb.) kezelésére.

Nem jogosít fel a módszer oktatására.

Magyarországon az általunk adott oklevél nem jogosít fel önálló munkavégzésre. Olyan oklevél is szükséges, amely lehetővé teszi az emberekkel való foglalkozást (pl. pszichológus, orvos, egészségügyi szakdolgozó, természetgyógyász, masszőr, kozmetikus, fodrász, stb.)

Bár az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáján segített már, nem garantált, hogy minden ember minden problémájára gyógyírt jelent. Ezért mindenki a saját felelősségére vesz részt a tanfolyamon.

Mennyire tartósak az eredmények?

Az EFT eredményei tartósak, amennyiben a kezelés során a tanultakat pontosan betartjuk, tehát minden probléma minden aspektusát teljesen lenulláztuk (a tanfolyamon nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy ez mit jelent és hogyan kell csinálni). A tanfolyamon külön is foglalkozunk azzal, hogy amikor az EFT látszólag nem működik, olyankor mi lehet a hiba és mit kell csinálni.

Tud-e az EFT segíteni a teljesítményem javításában?

Igen, az EFT nem csak problémák kiküszöbölésére, hanem képességek javítására, teljesítmény növelésére is alkalmas az élet minden területén. A tanfolyamon a légzés fejlesztését gyakoroljuk, de létezik egy Sportteljesítmény javítása EFT-vel című tanfolyamunk is.

Mi a helyzet a nagyon régi és nagyon intenzív problémákkal?

Nem számít, hogy a probléma milyen régi és milyen intenzív, kezelhető az EFT-vel. Az számít, hogy hányféle érzéssel kell foglalkozni, és azok mennyire függenek össze egymással.

jelentkezz még ma!

biztosan nem bánod meg

jelentkezem a Műhelygyakorlatra