NŐK A KÖZÉPPONTBAN 2024-04-22

A sorozat előző részében arról írtam, hogy egy intenzív képzésen veszek részt, amely a Nő-Központú Coachingról szól.  Örömmel jelentem, hogy a képzés első szintjén sikerrel túl vagyok.

Az előző részben arról is írtam, mennyire meglepett, hogy összesen csak 21 női viselkedési minta van. És ezek közül kiemelkedik a következő három:

  • úgy érzem, egyedül vagyok
  • úgy érzem, láthatatlan vagyok
  • úgy érzem, nem vagyok elég

Éreztél-e már valaha ilyesmit? Akkor ne hagyd ki, amit az alábbiakban írok.

************

Ma arról írok, hogy ezek a felfedezések milyen jelentős változást hozhatnak akár a Te életedben is.

 

Egy jelentős változás lehetősége

 

Izgatott vagyok, hogy megoszthatom veled életed megváltoztatásának nagy lehetőségét, ami sok ezer ember, különösen a nők életére lehet hatással.

Most fejeztem be a képzésem alapjait, hogy hitelesített Nő-Központú Coach legyek Dr. Claire Zammit-nél, a világ egyik legkiválóbb szakértőjénél, aki segít a tudatos nőknek áttörni a háttérben megbúvó akadályokat, amelyek megakadályozzák őket abban, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő legnagyobb lehetőségeket.

Sok nő megtapasztalja azt, amit Claire “belső üvegplafon”-nak nevez. A belső “üvegplafon” is egyike Claire jelentős felfedezéseinek.

Az „üvegplafon” az oka annak, ha valaki

  • nem találja azt a lelki társat, akire mindig vágyott
  • nem találja meg az álmai hivatását
  • nem találja meg az igazi életcélját
  • nem tudja felszabadítani a benne rejlő kreativitást
  • és nem tudja elérni azt a bőséget az életében, amit mindig is szeretett volna

Azt szeretem ebben a módszerben, ahogyan a nőket hátráltató láthatatlan akadályok, az “üvegplafon” áttörésén dolgozik. Ezeket a láthatatlan akadályokat gyakran teljesen figyelmen kívül hagyja a személyes növekedési megközelítés, a spirituális gyakorlatok, a terápia és a hagyományos coaching módszerek többsége.

Íme néhány hihetetlen eredmény azoktól a nőktől, akik már megtapasztalták ezt a személyiségformáló coaching módszert:

“Visszatértem ahhoz a karrierhez, amire mindig is vágytam: a fotózáshoz. A munkám jobb, mint valaha, és országos ügyfelektől kapok nagyon nagy megbízásokat”

 

“A férjemmel való kapcsolatomban erőteljes változás állt be, ami helyreállította a házasságunkat. Most már bensőséges barátság és romantikus partnerség van közöttünk.”

 

“Befejeztem a könyvemet, kiadtam, elkezdtem népszerűsíteni, és most egy workshop és munkafüzet létrehozásán dolgozom.”

 

“A coaching során rájöttem, hogy én választhatom meg, hogyan élem az életemet. És azt választom, hogy szabadon élek a függőségektől, amelyek a múlthoz láncolnak.”

 

“A karrieremet az értékesítésről az írásra váltom, és megszereztem álmaim házát! Végre megtaláltam a munkám célját, és megtaláltam a tökéletes lakóhelyet, amely támogatja, inspirálja és lángra lobbantja a lelkemet.”

Talán néha ,a legnehezebb pillanatokban Te is fájdalmat érzel a lelkedben – azt az érzést, hogy talán úgy hagyod el ezt a világot, hogy nem ismered meg azt a szeretetet, hozzájárulást, örömöt és beteljesülést, amit reméltél, hogy megtapasztalhatsz.

És egy meghívás

Ha valaha is úgy érezted, hogy van benned még valami, amit szeretnél megvalósítani, hogy vár egy hivatás, vagy vár rád a lelki társad, és vár az a bőség, amit eddig nem tudtál elérni, akkor szeretnélek meghívni egy ingyenes 60 perces, áttörést segítő négyszemközti online (Zoom) coaching foglalkozásra.

Ezen az ülésen segítek tisztázni a jövőképedet, és azonosítani azokat a tudatalatti akadályokat, amelyek megakadályozzák, hogy elérd a benned rejlő lehetőségeket, így eltávolíthatod a blokkokat, hogy megtaláld álmaid hivatását, az igazi lelki társadat és azt a bőséget, amire vágysz.

És ha mélyebb szintű támogatást keresel, hogy gyorsabban haladj a jövőd felé vezető úton, együtt megvizsgálhatjuk, hogy ebben is tudok-e segíteni neked.

Az “áttörést hozó” ülésed lefoglalásához egyszerűen kattints ide. A link átvisz a naptár oldalamra, ahol időpontot foglalhatsz erre a beszélgetésre.

 

KATTINTS AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ

Kérlek, ne várj a hívásfoglalással – csak korlátozott számú helyet kínálok, és ami a legfontosabb, megérdemled, hogy csatlakozz azon nők ezreihez, akik ezt a módszert használták, hogy pénzügyi áttörést tapasztaljanak, megtalálják az élettársukat, vagy az álmaik hivatását.

 

A cikk-sorozatot folytatom, további érdekes dolgokat fogok megosztani a tanfolyamról, és hasznos tippeket és eszközöket adok a fejlődésedhez.

Arra kérlek, írd meg a kérdéseidet és a  gondolataidat a női központú coachinggal kapcsolatban. A hozzászólásodat az info@humanharmony.hu email címen várom

Az a célom, hogy coach-ként segítselek abban, hogy az álmaidat tettekre váltsd, és el is érd azokat még az idén. A 60 perces ingyenes coaching időpontfoglaláshoz kattints ide:

IDŐPONTOT FOGLALOK MOST

 

 

Szeretettel várlak

András