NŐK A KÖZÉPPONTBAN 2024-04-25

A sorozat előző részében arról írtam, hogy egy intenzív képzésen veszek részt, amely a Nő-Központú Coachingról szól.  Örömmel jelentettem, hogy a képzés első szintjén sikerrel túl vagyok.

Az előző részben írtam Claire Zammit egy jelentős felfedezéséről, az “üvegplafonról”, amelyről akárhányszor nekirugaszkodunk, hogy megváltozzunk, mindig visszapattanunk. Ez a saját láthatatlan belső korlátaink, korlátozó hiedelmeink miatt van így. Több példát is hoztam arra, hogy a Nő-Központú Coaching hogyan képes “áttörni” az üvegplafont.

És felajánlottam, hogy ennek Te is része lehetsz.

************

Ma arról írok, hogy milyen sokan érzik azt, hogy egyedül vannak, senki nem érti meg és nem  támogatja őket.

A “támogatás-hiány”

Tudtad, hogy a tudatos nők többsége – valószínűleg Te is –  “támogatás-hiányban” szenved, annak ellenére, hogy vannak támogató barátai és családtagjai?

A múltban talán energiával és ambícióval hajszoltad a nagy célokat, de többé már nem. Az utóbbi időben talán azon kaptad magad, hogy el-el tűnődsz, vajon valóra válnak-e valaha is az álmaid :

  • megtalálod-e azt a lelki társat, akire mindig vágytál
  • megtalálod-e álmaid hivatását
  • megtalálod- az igazi életcélodat
  • és megtalálod-e az igazi bőséget

Talán azon tűnődsz: lehet, hogy már sejtem, hogy mit szeretnék elérni, de

vajon meg fogom-e valaha is valósítani? Ennél jobb már nem lesz? Mit tegyek legközelebb?

A jó hír az, hogy ezek a gondolatok próbálnak valamit mondani neked – azt, hogy leginkább bátorításra és érzelmi támogatásra van szükséged ahhoz, hogy a szíved valódi vágyait megvalósítsd.

Oly sok erős nővel hitették el, hogy gyengék, alkalmatlanok vagy valahogyan hibásak, ha nem tudják uralni az életüket.

De a nagy változások elérése csapatsport, nem pedig egyéni verseny. Ezért veszik körül magukat az olimpiai sportolók és a vállalati vezetők olyanokkal, akik segíthetnek nekik a céljaik elérésében.

Amint említettem, nemrég végeztem el a Nő-Központú Coaching alapozó képzését Dr. Claire Zammitnél, a nők coachingjának egyik legkiválóbb szakértőjénél, a Feminine Power módszer megalkotójánál.

E a módszer már több mint 60.000 nőnek vált be, akik ezt a módszert használták, hogy biztosítsák az anyagi bőséget, növeljék az önbizalmukat, javítsák a kapcsolataikat, felfedezzék az életük igazi célját és még sok minden mást …

És szeretném, ha Te lennél a következő!

Ezen a héten megnyitottam a naptáramat néhány nő előtt, akiknek elegük van abból, hogy egyedül küzdenek, és végre szeretnék megkapni a szükséges támogatást.

Kérlek, csatlakozz hozzám egy ingyenes 60 perces foglalkozásra, ahol meghatározzuk, hogyan tudod feloldani a támogatás-hiányodat, hogy ne kelljen többé egyedül csinálnod.

Ez a foglalkozás felgyorsítja az eredmények elérését, és rengeteg stressztől kímél meg, és ami a legfontosabb, azzal a tudással távozol, hogy mit tehetsz azonnal, hogy a céljaid (az álmaid hivatása, az álmaid társa, az életcél megtalálása) felé haladj.

KATTINTS AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ

 

A legtöbb nő éveket, évtizedeket tölt azzal, hogy elszigetelten küzd, megpróbál kitörni a régi mintákból, amelyek visszatartják. Szeretném megosztani veled ezt az új megközelítést, hogy végre elérhesd azt a sikert, amire hivatott vagy.

Kérlek, ne várj a hívásfoglalással – csak korlátozott számú helyet kínálok -, és ami a legfontosabb, megérdemled, hogy csatlakozz azon nők ezreihez, akik ezt a módszert használták, hogy pénzügyi áttörést tapasztaljanak, megtalálják az élettársukat, vagy az álmaik hivatását.

FONTOS: Szívesen venném, ha megosztanád ezt a meghívót a barátaiddal, családoddal és közösségeddel is. Ha ismersz olyanokat, akiknek szintén szüksége van a támogatásra, kérlek, küldd tovább nekik ezt az e-mailt.

 

A cikk-sorozatot folytatom, további érdekes dolgokat fogok megosztani a tanfolyamról, és hasznos tippeket és eszközöket adok a fejlődésedhez.

Arra kérlek, írd meg a kérdéseidet és a  gondolataidat a női központú coachinggal kapcsolatban. A hozzászólásodat az info@humanharmony.hu email címen várom

Az a célom, hogy coach-ként segítselek abban, hogy az álmaidat tettekre váltsd, és el is érd azokat még az idén. A 60 perces ingyenes coaching időpontfoglaláshoz kattints ide:

IDŐPONTOT FOGLALOK MOST

 

 

Szeretettel várlak

András