NŐK A KÖZÉPPONTBAN 2024-04-28

A sorozat előző részében arról írtam, hogy nagyon sokan úgy érzik, hogy egyedül vannak, senki nem érti meg és senki nem támogatja őket.

Ez a “támogatás-hiány” érzés vezet oda, hogy nem találják a lelki társukat, nem találják a helyüket az életben, nem tudják elérni azt a bőséget, amire vágynak.

Arról is írtam, hogy egyedül nem sikerül áttörni az “üvegfalat”, és mindenkinek szüksége van egy támogató coachra.

Ezért ajánlottam fel, hogy vegyél részt egy ingyenes coach foglalkozásomon, hogy kideríthessük, hogyan léphetsz előre.

Van még néhány szabad hely, akár Te is jelentkezhetsz.

************

Ma arról írok, hogy hogyan lehetnél nagyobb hatással a világra, hogyan léphetnél egy nagyot álmaid megvalósítása felé.

 

Talán van már egy víziód

 

Van valami álmod, valami mélyebb, amire vágysz? Állandóan valamilyen homályos elégedetlenséget érzel?

Azt érzed, hogy valami nagyobbra vagy hivatott, nagyobb hatást szeretnél gyakorolni a világra, és szeretnéd  megtapasztalni a boldogság egy sokkal mélyebb szintjét?

Talán kitűztél már magad elé egy nagy célt, vagy van egy képed, víziód, amit szeretnél elérni, de egy nagyon fájdalmas és mély szakadékot érzel az általad vágyott lehetőségek és a megvalósításukhoz szükséges erőd között (annak ellenére, hogy már nagyon sok mindent elértél az életedben).

Ha te ilyen vagy, akkor arra kérlek, hogy feltétlenül olvasd tovább.

Mentorom, Dr. Claire Zammit szerint azok a kihívások, amelyeket tapasztalsz, és az, hogy nem sikerül továbblépned, nem a te hibád, és nem személyes kudarc.

Egy sokkal nagyobb történethez van közük, amely a nőkről és a nőknek a társadalomban elfoglalt helyéről szól, – és ez az, amit a Nő-Központú Coach képzésem során behatóan tanulmányoztam.

És itt van, amit feltétlenül tudok rólad, pedig lehet, hogy még nem is ismerlek. És ez független attól, hogy mennyire érzed azt, hogy elakadtál, mennyire érzed elszigeteltnek magad vagy, mennyire hiányzik a támogatás, és mennyire érzed összezavarodottnak magad, mert nem tudod, hogy mi legyen a következő lépésed.

Még nem késő, hogy nagyot lépj előre.

Sőt, a lehetőségeid még nagyobbak, mint ahogyan el tudod képzelni.

De a legtöbbünknek vannak vakfoltjai, ezért kulcsfontosságú, hogy külső szemlélő mutassa meg neked, hogy mennyire ragyogó vagy, és hogy mi minden lehetséges.

Még mindig van hely, hogy csatlakozz hozzám egy ingyenes 60 perces coaching ülésre.

 

IGEN, SZERETNÉK IDŐPONTOT FOGLALNI MOST

 

Azok a nők, akik már megtapasztalták ezt a coaching módszert, gyakran mondják, hogy egyetlen ülés alatt több hónapnyi előrelépést értek el.

Ha úgy érzed, hogy amit jelenleg csinálsz, már nem működik, de nem tudod a következő lépést, kérlek, foglalj időpontot most!

Kérlek, ne várj az időpontfoglalással – csak korlátozott számú helyet kínálok -, és ami a legfontosabb, megérdemled, hogy csatlakozz azon nők ezreihez, akik ezt a módszert használták, hogy pénzügyi áttörést tapasztaljanak, megtalálják az élettársukat, vagy az álmaik hivatását.

FONTOS: Szívesen venném, ha megosztanád ezt a meghívót a barátaiddal, családoddal és közösségeddel is. Ha ismersz olyanokat, akiknek szintén szüksége van a támogatásra, kérlek, küldd tovább nekik ezt az e-mailt.

 

IDŐPONTOT FOGLALOK MOST

 

A cikk-sorozatot folytatom, további érdekes dolgokat fogok megosztani a tanfolyamról, és hasznos tippeket és eszközöket adok a fejlődésedhez.

Arra kérlek, írd meg a kérdéseidet és a  gondolataidat a női központú coachinggal kapcsolatban. A hozzászólásodat az info@humanharmony.hu email címen várom

Az a célom, hogy coach-ként segítselek abban, hogy az álmaidat tettekre váltsd, és el is érd azokat még az idén. A 60 perces ingyenes coaching időpontfoglaláshoz kattints ide:

IDŐPONTOT FOGLALOK MOST

 

 

Szeretettel várlak

András