NŐK A KÖZÉPPONTBAN 2024-05-04

A sorozat előző részében arról írtam, hogy bizonyára van olyan érzésed, hogy valami többet szeretnél elérni, valamire vágysz, de nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mi az.

Talán már van egy víziód. De azt is érzed, hogy egyedül nem tudod elérni. Ehhez ajánlottam segítséget az előző részben (megismétlem ebben a részben is.)

************

Ma arról írok, hogy a napokban találkoztam egy tanítással a Facebook-on, aminek az a címe, hogy “7 dolog, amit észreveszel egy intelligens nőben” Egyik nagyon kedves régi tanítványom küldte és nagyon megérintett. Neked is nagyon fontos, hogy megismerd!

7 dolog, amit észreveszel egy intelligens nőben

 

Ez a szöveg a férfiak szemszögéből írja le a nőket. De arra kérlek, nagyon figyelmesen olvasd el: vannak-e olyan pontok, amik téged is megérintenek? Szeretnél-e valamilyen szempontből olyan lenni, mint amiről itt olvashatsz? Íme, nagyon figyeld meg:

 

A figyelemre méltó nőknek

  1. Van élete rajtad kívül – Ne értsd félre, imád veled lenni és fontos vagy neki, de az ő saját kis élete is rettentően fontos. Ne vedd sértésnek, de sokszor előrébb helyezi a kötelességeit. Az intelligens nő úgy tud nyugodt és kiegyensúlyozott lenni, ha a kötelességei és a feladatai el vannak intézve. Tanul, folyamatosan képezi magát, fejlődik és mindig is fejlődni fog. Lehet holnap kitalálja, hogy olaszul szeretne tanulni vagy esetleg szeretne egy új projektbe belevágni, amit végig is visz. Szereti az életét a nehézségek ellenére is. Az intelligens nő nem csüng és nem lóg éjjel-nappal a barátján vagy a férjén, mivel azzal foglalkozik, hogy építse az életét és önmagát.

 

2. Néha valóban nehéz vele tartani a lépést – Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a magas intelligenciával rendelkező nőkkel nem mindig egyszerű a helyzet. Ha egyszerűségre és átlagosra vágysz, akkor kerüld el az értelmes nőket. Velük sohasem lesz egyszerű és nem mindig kiszámíthatóak. Folyamatosan gondolkodnak és agyalnak, szeretnek önállóak és függetlenek lenni, de ugyanúgy imádják ha kényezteted őket. Sokszor, mindent vagy semmit alapon működnek és nagyon kevés az átmenet. Ilyen nő mellett csak a határozott férfi marad talpon és a szerelmes.

 

 3. Nem uralod a pénzeddel – Sok férfi lesokkol, amikor egy nőt nem lehet megvásárolni, ami számomra nagyon szomorú (MIÉRT TART ITT A VILÁG?!). Furcsán néznek, amikor nem jövünk lázba a kocsijuk márkája miatt vagy nem ugrunk a nyakukba, mert elvittek egy “fancy” étterembe vacsorázni. A helyzet a következő: a pénz megteremthető kellő intelligenciával. Szeretjük ha a férfi, “férfi” marad és meg is engedjük neki. Nem fogunk a bankkártyánk számlájával villogni, de a pénznek nincs hangja nálunk. Nem befolyásol és nem formál. Szeretünk jól élni és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a saját pályánkon sikeresek legyünk, így a pénz csak egy eszköz nem pedig az emberi kapcsolataink alkotóeleme.

 

  1. Felnézünk a sikeres és bátor férfiakra – Rajongunk, ha egy férfi sikeres és ügyes abban amit csinál. Maximálisan támogatjuk és mellette vagyunk. Szeretjük, amikor látjuk, hogy a férfi többre és többre képes és szeretne fejlődni. Mivel nekünk a legfontosabb a biztonság, így fontos, hogy a férfi aki mellettünk van, képes legyen teremteni. Mi pedig ebben partnerek vagyunk. A sikeres férfi egy intelligens nő számára nem felkapaszkodó a jobb élet reményében, hanem egy bónusz a közösen épített élet felé. Ahol minden lehetséges.

 

5. Túlzott Őszinteség – A kislányok szeretik a hazugságokat, játékokat és akár játszani is fognak veled. Viszont egy értelmes nő soha nem tud hosszútávban gondolkodni, ahol felmerül a hazugság jele. Az intelligens nő az őszinteségre tud építkezni. Az értelmes férfi teljesen tisztában van ezzel, így mindig egyenes és ha hibázik, akkor is vállalja tettét. Ezzel megóvja azt, hogy félreértés, bonyodalom és bizonytalanság jellemezze a kapcsolatukat. Az intelligens nő nem kertel vagy kezd el szórakozni, egyenes… néha talán túlzásokba is esik, de ami a szívén az a száján.

 

6. Nem a látszatra és a külsőségekre épít – Természetesen fontos, hogy a kémia meglegyen és kár lenne azt mondani, hogy a külső nem lényeg, mert igenis az. Viszont nem mindenáron. Attól, hogy egy fiú/férfi jól néz ki még nem lesz befutó egy értelmes nőnél. Azért, mert valaki jól néz ki, nem biztos, hogy lesz jövője. A kinézetre és a külsőségekre édeskevés építkezni, mert hosszútávon hidegen hagy. Nagyon csúnya leszek most, de az ilyen férfiakat szeretőnek szokták használni és nem férjként tisztelni.

 

7. Akármennyiszer orra esik, mindig fel tud állni – Az értelmes és erős nő mer gyenge lenni. Sőt van, hogy orra is esik. De soha nem adja fel. Azt hiszed gyenge, mert ki meri fejezni az érzelmeit és az érzéseit, de a való életben ehhez hatalmas bátorság kell. Ha nem becsülöd, más megbecsüli. Nem oszt vagy szoroz, mert az erős nő a végén mindig mosolyog.

 

**********************

 

Szeretnél-e hasonlítani arra a nőre, akiről az előbbiekben szó volt. Aki nem nyugszik bele abba, hogy az élet “ezt dobta neki”.

Azért kérdezem ezt, mert a Nő-Központú Coaching olyan nőket keres, akik szeretnének ilyenek lenni, rá is léptek az útra, és a coaching folyamat során olyanná is válnak, amilyenekké lenni szeretnének.

Még nem késő, hogy nagyot lépj előre.

Sőt, a lehetőségeid még nagyobbak, mint ahogyan el tudod képzelni.

De a legtöbbünknek vannak vakfoltjai, ezért kulcsfontosságú, hogy külső szemlélő mutassa meg neked, hogy mennyire ragyogó vagy, és hogy mi minden lehetséges.

Most megnyitottam a naptáramat, hogy egy ingyenes 60 perces online  coaching ülés keretében mindezt megbeszéljük.

Még mindig van hely, hogy csatlakozz hozzám egy ingyenes 60 perces coaching ülésre.

 

IGEN, SZERETNÉK IDŐPONTOT FOGLALNI MOST

 

Azok a nők, akik már megtapasztalták ezt a coaching módszert, gyakran mondják, hogy egyetlen ülés alatt több hónapnyi előrelépést értek el.

Ha úgy érzed, hogy amit jelenleg csinálsz, már nem működik, de nem tudod a következő lépést, kérlek, foglalj időpontot most!

Kérlek, ne várj az időpontfoglalással – csak korlátozott számú helyet kínálok -, és ami a legfontosabb, megérdemled, hogy csatlakozz azon nők ezreihez, akik ezt a módszert használták, hogy, megtalálják az élettársukat, vagy az álmaik hivatását.

FONTOS: Szívesen venném, ha megosztanád ezt a meghívót a barátaiddal, családoddal és közösségeddel is. Ha ismersz olyanokat, akiknek szintén szüksége van a támogatásra, kérlek, küldd tovább nekik ezt az e-mailt.

 

IDŐPONTOT FOGLALOK MOST

 

A cikk-sorozatot folytatom, további érdekes dolgokat fogok megosztani a tanfolyamról, és hasznos tippeket és eszközöket adok a fejlődésedhez.

Arra kérlek, írd meg a kérdéseidet és a  gondolataidat a női központú coachinggal kapcsolatban. A hozzászólásodat az info@humanharmony.hu email címen várom

Az a célom, hogy coach-ként segítselek abban, hogy az álmaidat tettekre váltsd, és el is érd azokat még az idén. A 60 perces ingyenes coaching időpontfoglaláshoz kattints ide:

IDŐPONTOT FOGLALOK MOST

 

 

Szeretettel várlak

András