NŐK A KÖZÉPPONTBAN 24-02-29

Egy egész éves intenzív képzésen veszek részt, amely a nő-központú coachingról szól.  Időnként 800 hölggyel és 2-3 férfi társammal tanulok együtt (Zoom-on). És sok dolgot máris más szemszögből látok.

Miért fontos ez a képzés?

  • Mert a nők egy részénél a jelenleg általánosan alkalmazott (és többnyire férfiak által kifejlesztett) coaching módszer (azaz kitűzzük a célt, meghatározzuk a lépéseket, és hajrá!), nem elég hatékony és nem elég eredményes.

A nők ugyanis másként gondolkoznak. Nagyon sok nő érzi azt, hogy valami hiányzik az életéből, sokkal többre, sokkal nagyobb dolgokra lenne képes, mint amit eddig elért, de nem tudja megfogalmazni pontosan a célokat, és érzi, de nem tudja pontosan meghatározni, hogy mik azok az akadályok, amelyek miatt nem, vagy nehezen tudnak továbblépni.

A belső korlátok persze nem a saját hibájuk, hanem a neveltetésük, a családi környezet és a kulturális közeg alakította ki, amelyben felnőttek. 

  • A kutatások azt mutatják, hogy a lányok és a nők 80%-kal gyakrabban érzik azt, hogy a helyzetükön nem tudnak változtatni, mint a fiúk és a férfiak. Emiatt gyakran szégyent éreznek, azt, hogy “láthatatlanok”, és egyedül érzik magukat, akkor is, ha párkapcsolatban élnek. Nagyon fontos számukra a biztonság, csak akkor lépnek, ha legalább 80%-ban biztosak abban, hogy sikerül.
  • Coach-ként szeretném azt a biztonságot nyújtani, ami a továbbfejlődéshez szükséges, és szeretném ha a klienseim felfedeznék, és erősítenék azt a tüneményt, ami minden nőben benne van. Szeretném a klienseimmel közösen felismerni és lebontani a láthatatlan akadályokat, és elérni azokat a hihetetlen lehetőségeket, amelyek bennük szunnyadnak.

Elhatároztam, hogy időnként ebben a formában megosztom a legfontosabb dolgokat, amiket tanultam, és hasznos tippeket és eszközöket adok a fejlődésedhez.

Arra kérnélek, oszd meg velem a kérdéseidaet és a  gondolataidat a női központú coachingról

Az a célom, hogy coach-ként segítselek abban, hogy az álmokat tettekre váltsd, és el is érd még az idén.

Ehhez kívánok sok sikert

András

UI: a gondolataidat az

info@humanharmony.hu

email címre várom