NAGY NYÁRI AKCIÓ

 

 

Most, hogy kiszabadultunk a bezártságból, és úgy érezzük, hogy miénk a világ, előkerült egy még  szorítóbb félelem, az anyagi biztonság hiánya

 

 

A Human Harmony azzal szeretne segíteni, hogy a Nagy Nyári Akció keretében még a veszélyhelyzeti áraknál is olcsóbban kínálja stressz csökkentő szolgáltatásait

Mára minden szolgáltatásunk online is és személyesen is igénybevehető. A veszélyhelyzet idején új szolgáltatásokat is indítottunk, például a nagy sikerű, hetente megtartott online EFT Továbbképzést.

Most azt tapasztaljuk, hogy nagyon sok embernek félelmei vannak a jövőtől, és nem érzi magát biztonságban anyagilag.

Éppen ezért Nagy Nyári Akciónkban még a veszélyhelyzeti áraknál is olcsóbban kínáljuk a stresszcsökkentő szolgáltatásainkat, az Online EFT Továbbképzést, a 10 hetes email tanfolyamokat, a nyár végére tervezett 4*1 napos tanfolyamot és mindenekelőtt a személyes és online EFT kezelési bérleteket.

Ezen az oldalon megmutatjuk az akciós termékeket, az akciós árakat, és ha tetszik, meg is rendelheted azokat.

ONLINE EFT TOVÁBBKÉPZÉS

Idén tavasszal nagy sikerű online EFT Továbbképzéseket tartottunk. Ennek a 12 képzésnek a videó felvételei most egyben is elérhetők a jelen akció keretében. Nem kell hozzá EFT ismeret, mert mindent mondunk és mutatunk.

Minden előadáshoz a videó felvételen kívül járnak a levetített diák, a kopogtatási szövegek és a munkalapok.

Az EFT Továbbképzés 12 videójához járó bónuszt csak az első 10 befizetőnek biztosítjuk. A 12, egyenként 1,5-2 órás oktató videó +a bónusz, 10 videó áráért a tiéd lehet. A bónusz a Próbáld ki mindenre című film, amely 10 ember 4 napos EFT kezelését kíséri végig.

A tavaszi sorozat résztvevői szinte egyöntetűen megszavazták, hogy ez a sorozat ősszel folytatódjon. Ezért szeptember végén, október elején indul a következő 12 alkalmas sorozat, amelyre már most, az akció keretében, 12, 8, illetve 4 alkalmas bérletet kínálunk, az őszi árnál jelentősen olcsóbban.

A fenti videó a Kopogtasd magad boldoggá című előadás néhány részletét eleveníti fel. Érzékelhető, hogy minden Továbbképzésen az adott téma legfontosabb tudnivalóit rövid előadás keretében világítjuk meg. Minden előadáson legalább 2 olyan kopogtatást mutatunk be, amely a tanfolyamainkon nem szerepel. A résztvevők a saját valós érzelmeikkel dolgoznak. Közösen értékeljük az eredményeket és mindenki személyes tanácsokat kap a további kopogtatási teendőkre.

A 12 előadás a Boldogság kopogtatáson kívül olyan témákat érint, mint a Halogatás, A hiedelmeink átalakítása, A szív csakra kopogtatása, Testünk energia rendszere, Fájdalmak kezelése kopogtatással, A hirtelen harag kezelése, A megromlott kapcsolatok kezelése.

Véleményünk szerint ez a 12 videó a kiegészítő anyagokkal és a bónusszal rendkívül értékes segítség lehet a lelki egyensúlyod és a lelki békéd megtalálásához.

EFT KEZELÉS SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE

Sokan azt hiszik, hogy amit a kopogtatással produkálunk, az kész csoda. Pedig a sok csodálatosnak tűnő eredménynek tudományos magyarázata van. A fenti videóban néhány percben közérthetően elmagyarázom, hogy hogyan és miért hat az EFT.

A Nagy Nyári Akció keretében 3-at fizetsz, 4-et kapsz, illetve 5-öt fizetsz, 7-et kapsz. Ez vonatkozik az EFT 4, illetve 7 alkalmas kezelési bérletre. A kedvezményt viszont korlátozzuk az első 7 befizetőre. Ez külön-külön értendő a 4 alkalmas személyes, illetve Skype-os és a 7 alkalmas személyes, illetve Skype-os kezelésekre.

Az EFT kezeléseket minden olyan felületen tudjuk folytatni, ahol látjuk egymást.  Ilyen a Skype, a Messenger, a VIBER, a FaceTime, stb.

Ha gondolkoztál már azon, hogy EFT kezelésen vegyél részt, akkor most igazán érdemes bérletet vásárolni.

És gondolhatsz a családtagjaidra, a barátaidra, az ismerőseidre is.

TANFOLYAMOK ONLINE

Mindegyik 1 napos tanfolyam díját csökkentettük, viszont 3-at fizetsz, de 4-et kapsz, ha az augusztus végi 4*1 napos online tanfolyam mindegyikét megrendeled.

Ezek az egész napos tanfolyamok 2020. augusztus 28-29-30-31-én kerülnek megrendezésre, és a témák:

 • Függőség és Súlycsökkentés
 • Fájdalomcsillapítás és Látásjavítás
 • Rend saját magadban és körülötted
 • Siker

A fenti videón a Siker tanfolyam egy részletét láthatod, ami arról szól, hogy a siker egy érzés, és az érzéseinkkel közelíthetjük magunk felé, és eltávolíthatjuk magunktól a sikert. Nézz bele!

10 HETES EMAIL SOROZATOK

A 10 hetes email tanfolyamoknál az akció idején 3-at fizetsz, 4-et kapsz kedvezmény vonatkozik. Ugyan mindegyik 10 hetes tanfolyam ára egyenként is csökken, de a legjobban akkor jársz, ha mind a négyet megrendeled. 

A 10 hetes sorozatok témái hihetetlenül aktuálisak:

 • önbizalom növelés

 • pénz teremtés

 • párkapcsolat javítás

 • súlycsökkentés

Most érdemes rendelni. A rendelést követően 1 héten belül indítjuk az első sorozatot.

Az itt látható képre kattintva elérheted, letöltheted és kinyomtathatod a Pénz teremtés 10 hetes email kopogtatási sorozat egyik hetének kopogtatásait. Ez egy nagyon ütős kopogtatás. Már akkor is érzed a hatását, ha csak egyszer megcsinálod. Milyen lenne, ha egy héten keresztül minden nap megcsinálnád? És milyen lenne, ha 10 héten keresztül kapnál a Pénzzel kapcsolatos kopogtatni valót? És mi lenne, ha mind a 4 témát végigcsinálnád? Az összesen 40 hét. Majdnem egy teljes év. Mi lenne, ha nem hagynád abba? Elárulom: teljesen megváltozna az életed!!

KÉRLEK, NÉZD ÁT AZ AJÁNLATOKAT, ÉS JELÖLD BE, AZOKAT, AMELYEKET SZERETNÉL MEGRENDELNI

 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

 

Ha bankkártyával fizetsz:

 • Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítunk a PayPal biztonságos felületére, ahol megadhatod kártyaadatait (nem szükséges, hogy PayPal számlád legyen! Ha nincs PayPal számlád, csak azt a részt töltsd ki, ami a bankkártya adatokra vonatkozik).

 • A sikeres fizetést követően a PayPal oldaláról vissza fogsz érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.

 • Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a rendelés visszaigazolását   email-ben.

 • A megrendeléssel kapcsolatos információkkal ezt követően munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha átutalással fizetsz:

 • Az űrlap kitöltése után email-ben megküldjük a rendelés visszaigazolását és a Díjbekérőt.

 • A Díjbekérő-n lévő információk alapján kérjük, utald át rendelésed összegét.

 • A befizetés beérkezése után a megrendeléssel kapcsolatos információkkal munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha kérdésed van, hívj minket (hétköznap 9:00-16:30)

+36-30/568-0862

info@humanharmony.hu

1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. em. 6.

Nagyon szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

A Human Harmony Csapata