NYÁR VÉGI LEHETŐSÉG

 

 

Remélem, kipihented magad, kiélvezted a szabadságot, és lehet, hogy készen állsz arra, hogy néhány rövid, de ütős tanfolyamon tovább fejleszd az életedet.

 

 

Négy, egyenként 1 napos ONLINE tanfolyamot kínálunk, amelyekből tetszés szerint válogathatsz, akár 1-et, akár mind a 4-et. Ráadásul a tanfolyamokat megelőzően tartunk egy 1 napos EFT “gyorstalpalót”, amelyen az EFT1 és EFT2 tanfolyam legfontosabb részeit tanuljuk és és gyakoroljuk.

2020. AUGUSZTUS 27. CSÜTÖRTÖK

EFT GYORSTALPALÓ

(EFT1 ÉS EFT2 1 NAP ALATT)

Ez egy igazán rendhagyó tanfolyam lesz, részben mert online, részben mert csak a következő 4 napban feltétlenül szükséges részeket tanuljuk meg (vagy ismételjük át).

A délelőtt 1. részében az EFT rövidített változatát tanuljuk meg, és mindenki egy saját problémáján fogja érezni a hatását. Ezután fájdalomcsillapítással foglalkozunk. A délelőtt 2. részében egy régi fájó emléket oldunk, és foglalkozunk a fóbiák kezelésével.

Délután először a hiedelmekkel foglalkozunk, majd megtanuljuk a Választás módszerét és a Mi lenne, ha módszert.

Erre a tanfolyamra bárki jöhet, aki szeretne valamennyire megismerkedni az EFT-vel, vagy szeretné ismételni a korábban tanultakat. Nagyon javasolt mindenkinek, aki a következő 4 nap bármelyikén szeretne részt venni.

A fenti képen egy korábbi EFT2 tanfolyam egy részletét láthatod. Akkor még helyszíni élő tanfolyamokat tartottunk a Visegrádi utcában. Remélem, visszatérünk majd ehhez, de a továbbiakban online tanfolyamokat is rendszeresen tartunk majd.

2020. AUGUSZTUS 28. PÉNTEK

FÁJDALOMCSILLAPÍTÁS ÉS LÁTÁSJAVÍTÁS EFT-VEL

A képen egy korábbi EFT1 tanfolyamon történt EFT kezelés látható. Ernő derékfájása, ami 40 éve nem múlt el, egy 20 perces kezelés végére teljesen megszűnt. (A kezelésről készült videó honlapjainkon megtekinthető.)

Ennek a tanfolyamnak a délelőttjén a fájdalmak kezelésével, délután pedig a Látásjavítással foglalkozunk. Mindkét problémának számos lelki oka van, és ha ezek mélyére hatolunk, gyakran kiderül, hogy a fájdalmak és a látásproblémák gyökere közös.

A krónikus, nem múló fájdalmakkal a testünk üzenni akar valamit. Az üzenet arról szól, hogy valami nincs rendben az életünkben, valamin sürgősen változtatnunk kell. És minél inkább nem akarjuk meghallani, annál erősebbek lesznek a fájdalmak. A tanfolyamon kiderítheted, hogy mit akar üzenni a tested, min és hogyan kell változtatnod.

A szem a “lélek tükre”. Erről számtalan, a szemmel foglalkozó közmondás juthat eszedbe. A szemünkben azonnal tükröződnek az érzéseink. A tanfolyamon kiderítjük, milyen hiedelmek és érzések állnak a szem problémáid mögött, és hogyan lehet ezeken javítani. Egy nagyon érdekes EFT kísérlet eredményeit is megismerheted.

2020. AUGUSZTUS 29. SZOMBAT

HOGYAN LEHETSZ SIKERES ÉLETED MINDEN TERÜLETÉN, HA KOPOGTATSZ

Ha úgy érzed, nem vagy sikeres az életed valamelyik területén, ez a tanfolyam neked való.

Azzal kezdjük, hogy keresd meg azt a célt, amit leginkább szeretnél elérni, de még soha nem sikerült.

Kiderítjük, hogy milyen hiedelmek és érzelmi akadályok állnak az utadban.

A délután folyamán egy nagyon ütős gyakorlattal végig is járjuk a sikerhez vezető utat és átéled a nehézségeket, az érzelmi akadályokat és végül a sikert is.

A nap végén a siker érzését erősítő játékokat játszunk.

A fenti videón a Siker tanfolyam egy részletét láthatod, ami arról szól, hogy a siker egy érzés, és az érzéseinkkel közelíthetjük magunk felé, és eltávolíthatjuk magunktól a sikert. Nézz bele!

2020. AUGUSZTUS 30. VASÁRNAP

HOGYAN KOPOGTASS, HOGY REND LEGYEN BENNED ÉS KÖRÜLÖTTED

Na ezeket a kupacokat is meg fogod szüntetni a tanfolyam hatására!

Vajon van-e körülötted, az életed bármely területén rendetlenség? Ha igen, ez a tanfolyam neked való.

Akár hiszed, akár nem, a körülötted lévő kupacok, papírhalmok, felhalmozódott mosatlan edények, már nem használható ruhák,  és a többi rendetlenség igazi oka a fejedben, az érzelmeidben uralkodó rendetlenség. A körülötted lévő valóság a belső káosz tükörképe.

A tanfolyamon a körülötted lévő káosz egy kis részével foglalkozunk. Változtatunk a hiedelmeiden, a renddel kapcsolatos érzéseiden.

Megtanulunk egy 9 lépéses rendteremtési stratégiát, amellyel leállíthatod a bejövő káoszt, minden fontos dolognak megtalálhatod a végleges helyét és mindig kopogtathatsz a tanult módon, ha úgy érzed, hogy a rendetlenség ismét kezd eluralkodni benned és körülötted.

 

2020. AUGUSZTUS 31. HÉTFŐ

FÜGGŐSÉGEK KEZELÉSE ÉS SÚLYCSÖKKENTÉS EFT-VEL

Vannak-e függőségeid? Kávé?  Csokolédé? Dohányzás? Bizonyos ételek? Bizonyos italok?

Ezen a tanfolyamon a függőségek kialakulásával, kezelésével is  foglalkozunk. A függőségek mögött mindig valamilyen érzelmi probléma áll. Valami hiányzik az életünkből és ezt valamilyen anyaggal, vagy valamilyen cselekedetekkel pótoljuk.

A kopogtatás azért hatásos, mert képes kezelni a függőségek mögötti érzelmeket.

Van-e valamilyen problémád az alakoddal, vagy a súlyoddal? Miért nem működik egyik fogyókúra sem? Mert nem kezelik a mögötte lévő érzelmeket.

Ezen a tanfolyamon kiderítjük az érzelmi okokat és hatékonyan kopogtatunk a hiedelmek változtatására és a mardosó rossz érzések megváltoztatására.


KÉRLEK, NÉZD ÁT AZ AJÁNLATOKAT, ÉS JELÖLD BE, AZOKAT, AMELYEKET SZERETNÉL MEGRENDELNI

 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

 

Ha bankkártyával fizetsz:

  • Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítunk a PayPal biztonságos felületére, ahol megadhatod kártyaadatait (nem szükséges, hogy PayPal számlád legyen! Ha nincs PayPal számlád, csak azt a részt töltsd ki, ami a bankkártya adatokra vonatkozik).

  • A sikeres fizetést követően a PayPal oldaláról vissza fogsz érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.

  • Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a rendelés visszaigazolását   email-ben.

  • A megrendeléssel kapcsolatos információkkal ezt követően munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha átutalással fizetsz:

  • Az űrlap kitöltése után email-ben megküldjük a rendelés visszaigazolását és a Díjbekérőt.

  • A Díjbekérő-n lévő információk alapján kérjük, utald át rendelésed összegét.

  • A befizetés beérkezése után a megrendeléssel kapcsolatos információkkal munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha kérdésed van, hívj minket (hétköznap 9:00-16:30)

+36-30/568-0862

info@humanharmony.hu

1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. em. 6.

Nagyon szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

A Human Harmony Csapata