SIKER MŰHELYGYAKORLAT

A Siker elérése kopogtatással

Ha úgy érzed, hogy valamit nem sikerül elérni az életedben, akkor ezt majdnem biztos, hogy a hiedelmeid és az érzéseid okozzák. Ez a Műhelygyakorlat arról szól, hogy hogyan szabotálod a saját sikereidet és hogyan lehetnél mégis sikeres, ha használnád a kopogtatást.

N

Tanulj meg kopogtatni. A kezed mindig kéznél van!

N

Nem használunk gyógyszert, vegyszert, műszert

N

Könnyű megtanulni és könnyű alkalmazni

N

És mégis elképesztően hatásos

áttekintés

Mi a Siker a számodra? A Műhelygyakorlat elején ezt fogjuk tisztázni. Ha nem tudjuk pontosan, hogy mit szeretnénk elérni, akkor nem is fogjuk elérni. Minden résztvevő eldönti, és egyetlen mondatban megfogalmazza, hogy mi az a cél, amivel a mai napon foglalkozni szeretne. Kopogtatni fogunk a céllal kapcsolatos hiedelmekre és ellenérzésekre. A délután folyamán többször “elsétálunk” a célba és vissza, és folyamatosan kopogtatunk a közben felmerülő érzésekre. A napot “siker játékokkal” zárjuk.

1 napos Műhelygyakorlat. A részvétel feltétele: Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség. (Ajánlott azonban előtte az EFT2-t, vagy a Rövidített EFT1+EFT2-t elvégezni.)

mit fogsz elérni?

N

Könnyen és gyorsan elérni azt a sikert, amivel a nap folyamán foglalkoztunk

N

Birtokodban lesz az a módszer, ahogyan egyéb sikereket is elérhetsz

N

Képes leszel felismerni és kezelni a sikereidet akadályozó hiedelmeket és érzéseket

A Műhelygyakorlat témái

  • A siker elérésének egyik nagy akadálya a hiedelemrendszer. Ha valaki azt hiszi magáról, hogy „nem vagyok elég jó”, vagy „nem érdemlem meg a sikert”, vagy „nem vagyok rá képes”, akkor mindig megakadályozza saját magát az igazi siker elérésében
  • Sokan félnek a sikertől, ez ismeretlen és félelmetes számukra, inkább a jól ismert komfort zónát választják
  • Számos egyéb érzés is akadályozhatja a sikert, pl. bűntudat, bizonytalanság-érzés, önbizalom-hiány, stb.
  • Nagyon fontos az akadályozó érzések csökkentése után a „siker-tudat” kiépítése, és megerősítése
  • Szó lesz a Vonzás törvényéről és arról, hogy a szükséges rezgésszámot hogyan érhetjük el az EFT-vel.
  • A műhelygyakorlaton elvégzünk egy olyan gyakorlatot, amelynek során mindenki fizikailag is átélheti a sikerhez vezető út során felbukkanó negatív érzéseket, és ezek semlegesítése után átélheti, hogy a siker valójában egy érzés, és ezt az érzést már a siker elérése előtt érezheti
  • Több “siker játékot” is eljátszunk, amelyek mindegyike segít elérni és fenntartani a siker érzését

Milyen problémáiddal foglalkozunk a Műhelygyakorlaton?

A tanfolyamon az egyéni és páros gyakorlatokon, valamint a bemutatókon mindenki a saját, valós problémáival foglalkozik. Ezért a tanfolyam végére várhatóan néhány igazi problémád oldódik, vagy meg is szűnik.

N

A siker valójában egy érzés

N

Mi lenne az a siker, amit nagyon szeretnél elérni, de sehogy sem sikerül?

N

Milyen hiedelmek és érzések tartanak vissza

N

Lásd és érezd a célt, az oda vezető utat, és érezd az érzést, amikor eérted a célt

gyakori kérdések

Segít-e az EFT az én bajomon is?

Az EFT egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nem a problémáink testi tüneteivel foglalkozik, hanem az érzelmi háttérrel. Ezért ugyanazt az eljárást használjuk minden problémára, csak az változik, amit közben mondunk. Az EFT jelmondata, hogy “próbáld ki mindenre!”. Nem biztos, hogy a Te esetedre is működik, de nagyon-nagyon valószínű. Több mint 15 év alatt az egy kezemen meg tudom számolni azokat az eseteket, amikor semmilyen segítséget nem tudtam nyújtani. Tanuld meg és próbáld ki Te is, és csodálkozni fogsz, mint oly sokan előtted.

Kell-e hinnem az EFT-ben, hogy működjön?

Nem kell hinned benne, mert akkor is működik, ha nem hiszed el. Azt szoktam  mondani, hogy senki nem kételkedhet addig, amíg legalább 3 saját problémáján nem próbálta ki. A tanfolyamon módod lesz erre.

Mire jogosít ez a tréning?

Ez a tanfolyam az EFT 1. szintje. Gyakorlati tanfolyam, a 2. nap végére mindenki tudja majd alkalmazni a tanultakat saját magán és másokon.

Nem jogosít fel súlyos mentális esetek (pl. skizofrénia, epilepszia, bipoláris depresszió, borderline szindróma, paranoia, stb.) kezelésére.

Nem jogosít fel a módszer oktatására.

Magyarországon az általunk adott oklevél nem jogosít fel önálló munkavégzésre. Olyan oklevél is szükséges, amely lehetővé teszi az emberekkel való foglalkozást (pl. pszichológus, orvos, egészségügyi szakdolgozó, természetgyógyász, masszőr, kozmetikus, fodrász, stb.)

Bár az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáján segített már, nem garantált, hogy minden ember minden problémájára gyógyírt jelent. Ezért mindenki a saját felelősségére vesz részt a tanfolyamon.

Mennyire tartósak az eredmények?

Az EFT eredményei tartósak, amennyiben a kezelés során a tanultakat pontosan betartjuk, tehát minden probléma minden aspektusát teljesen lenulláztuk (a tanfolyamon nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy ez mit jelent és hogyan kell csinálni). A tanfolyamon külön is foglalkozunk azzal, hogy amikor az EFT látszólag nem működik, olyankor mi lehet a hiba és mit kell csinálni.

Tud-e az EFT segíteni a teljesítményem javításában?

Igen, az EFT nem csak problémák kiküszöbölésére, hanem képességek javítására, teljesítmény növelésére is alkalmas az élet minden területén. A tanfolyamon a légzés fejlesztését gyakoroljuk, de létezik egy Sportteljesítmény javítása EFT-vel című tanfolyamunk is.

Mi a helyzet a nagyon régi és nagyon intenzív problémákkal?

Nem számít, hogy a probléma milyen régi és milyen intenzív, kezelhető az EFT-vel. Az számít, hogy hányféle érzéssel kell foglalkozni, és azok mennyire függenek össze egymással.

AKI ELVÉGEZTE, EZT MONDTA

i

Nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot, mert hihetetlen egyszerű módszerrel, fantasztikus eredményeket tudsz elérni! Rádöbbensz, hogy a sikerességed csak és kizárólag rajtad múlik.

Ajánlom, mert segített letisztázni a pontos célt, mert eszközt adott ahhoz, hogy lássam, milyen lépésekre van még szükségem, hogy elérjem a célomat, mert jópár negatív érzelemtől, blokktól, tényezőtől megszabadultam, mert most úgy érzem, sikerülni fog, mert most hiszek magamban, mert egy nagyon jó eszköz van a kezemben, ami az élet bármely szakaszában segíthet, mert végre elhittem, hogy képes vagyok rá és megérdemlem és meg is kapom.

s

Ajánlom Neked ezt a tanfolyamot, ha sikeres vagy, akkor azért, hogy tudd, hogy lehetsz még sikeresebb! Ha elégedetlen vagy, lásd, hogy van lehetőség, s azt Te teremted meg önmagadnak! Ha sikertelen vagy, segít, hogy magad mögött hagyd ezt az állapotot. A siker nem lehetetlen, belőled fakad! Mondj IGENT Önmagad sikerére!

jelentkezz még ma!

biztosan nem bánod meg

jelentkezem a Műhelygyakorlatra