FÜGGŐSÉGEK ÉS SÚLY MŰHELYGYAKORLAT

Súlycsökkentés EFT-vel

Aki folyton a diétákat keresi, az mindig csalódni fog. Mert nem az étkezés a fő probléma. Ezen a műhelygyakorlaton semmiféle diétával és fitnesz programmal nem foglalkozunk. A témánk: mi az érzelmi háttere a súlyproblémáknak?

N

Tanulj meg kopogtatni. A kezed mindig kéznél van!

N

Nem használunk gyógyszert, vegyszert, műszert

N

Könnyű megtanulni és könnyű alkalmazni

N

És mégis elképesztően hatásos

áttekintés

Aki folyton a diétákat keresi, az mindig csalódni fog. Mert nem az étkezés a fő probléma. Ezen a műhelygyakorlaton semmiféle diétával és fitnesz programmal nem foglalkozunk. A témánk: mi az érzelmi háttere a súlyproblémáknak? Semmilyen fogyókúra nem működhet tartósan, amíg a mögöttes érzelmi problémát nem oldottuk meg. Ugyanezeket a módszereket használhatjuk a dohányzásról, alkoholról, kábítószerről való leszokásra, de a számítógép-, szerencsejáték-, Internet-, TV-függőség esetén is. Tehát nem csak a súlyproblémákkal küzdők jelentkezhetnek!

1 napos Műhelygyakorlat. A részvétel feltétele: Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség. (Ajánlott azonban előtte az EFT2-t, vagy a Rövidített EFT1+EFT2-t elvégezni.)

mit fogsz elérni?

N

Rendelkezel egy konkrét listával a céljaidról

N

Tudni fogod, hogy melyek a súlycsökkentéssel kapcsolatos hiedelmeid és érzéseid

N

Tudni fogod, hogy mely események, traumák okoztak sérülést az energia rendszeredben, és ezeket hogyan kezeld

N

Kezedben lesz egy feladatterv a következő 30-60 nap kopogtatására

A Műhelygyakorlat témái

 • Milyen korlátozó hiedelmek okozzák a függőségeket?
 •   Milyen érzelmek akadályozzák a leszokást?
 •   Milyen űrt vagy veszteséget kell pótolnod?
 •   Mi lenne a hátránya, ha megszabadulnál ettől a szenvedélytől?
 •   Sóvárgás és kényszer
 •   Mi történt utoljára, amikor megközelítetted a kívánt súlyt?
 •   Milyen érzéseid vannak a testeddel kapcsolatban?
 •   A múlt eseményei
 •   A jelenlegi helyzet
 •   Elképzeljük a jövőt
 •   Célkitűzés
 •   Gyakorlatok a függőségek megszüntetésére

Milyen problémáiddal foglalkozunk a Műhelygyakorlaton?

A tanfolyamon az egyéni és páros gyakorlatokon, valamint a bemutatókon mindenki a saját, valós problémáival foglalkozik. Ezért a tanfolyam végére várhatóan néhány igazi problémád oldódik, vagy meg is szűnik.

N

Milyen események, traumák okozhatták a jelenlegi függőségeidet?

N

Mi az, ami az életedből hiányzik, és mit pótolsz étellel, alkohollal, vagy valami mással?

N

Milyen hiedelmek és érzések teszik lehetetlenné, hogy megszabadulj a függőségeidtől?

N

És mindezek ellenére milyen kopogtatási módszereket használhatsz a függőségek megszüntetésére

gyakori kérdések

Segít-e az EFT az én bajomon is?

Az EFT egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nem a problémáink testi tüneteivel foglalkozik, hanem az érzelmi háttérrel. Ezért ugyanazt az eljárást használjuk minden problémára, csak az változik, amit közben mondunk. Az EFT jelmondata, hogy “próbáld ki mindenre!”. Nem biztos, hogy a Te esetedre is működik, de nagyon-nagyon valószínű. Több mint 15 év alatt az egy kezemen meg tudom számolni azokat az eseteket, amikor semmilyen segítséget nem tudtam nyújtani. Tanuld meg és próbáld ki Te is, és csodálkozni fogsz, mint oly sokan előtted.

Kell-e hinnem az EFT-ben, hogy működjön?

Nem kell hinned benne, mert akkor is működik, ha nem hiszed el. Azt szoktam  mondani, hogy senki nem kételkedhet addig, amíg legalább 3 saját problémáján nem próbálta ki. A tanfolyamon módod lesz erre.

Mire jogosít ez a tréning?

Ez a tanfolyam az EFT 1. szintje. Gyakorlati tanfolyam, a 2. nap végére mindenki tudja majd alkalmazni a tanultakat saját magán és másokon.

Nem jogosít fel súlyos mentális esetek (pl. skizofrénia, epilepszia, bipoláris depresszió, borderline szindróma, paranoia, stb.) kezelésére.

Nem jogosít fel a módszer oktatására.

Magyarországon az általunk adott oklevél nem jogosít fel önálló munkavégzésre. Olyan oklevél is szükséges, amely lehetővé teszi az emberekkel való foglalkozást (pl. pszichológus, orvos, egészségügyi szakdolgozó, természetgyógyász, masszőr, kozmetikus, fodrász, stb.)

Bár az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáján segített már, nem garantált, hogy minden ember minden problémájára gyógyírt jelent. Ezért mindenki a saját felelősségére vesz részt a tanfolyamon.

Mennyire tartósak az eredmények?

Az EFT eredményei tartósak, amennyiben a kezelés során a tanultakat pontosan betartjuk, tehát minden probléma minden aspektusát teljesen lenulláztuk (a tanfolyamon nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy ez mit jelent és hogyan kell csinálni). A tanfolyamon külön is foglalkozunk azzal, hogy amikor az EFT látszólag nem működik, olyankor mi lehet a hiba és mit kell csinálni.

Tud-e az EFT segíteni a teljesítményem javításában?

Igen, az EFT nem csak problémák kiküszöbölésére, hanem képességek javítására, teljesítmény növelésére is alkalmas az élet minden területén. A tanfolyamon a légzés fejlesztését gyakoroljuk, de létezik egy Sportteljesítmény javítása EFT-vel című tanfolyamunk is.

Mi a helyzet a nagyon régi és nagyon intenzív problémákkal?

Nem számít, hogy a probléma milyen régi és milyen intenzív, kezelhető az EFT-vel. Az számít, hogy hányféle érzéssel kell foglalkozni, és azok mennyire függenek össze egymással.

AKI ELVÉGEZTE, EZT MONDTA

i

„Ajánlanám a tanfolyamot másoknak is, hogy ne higgye, hogy ez megoldhatatlan és az evéstől függ a súlya!”

Tévesen azt gondoltam, hogy ez az egy nap majd lefogyaszt, és semmi mást nem kell tennem, mint végigcsinálni… Azért ez nem így történt! Hiszen pont az a lényege ennek a tanfolyamnak, hogy megmutassa, honnan és miért nem tudok továbblépni, aztán pedig jön az önálló munka, hogy a felkavaró érzéseket, félelmeket és a visszatartó eseményeket a kopogtatással végleg megszüntessük. Amint rájöttem, hogy én is kellek hozzá, feltérképeztem a helyzetemet, kopogtattam, és nagyon rövid idő alatt megkönnyebbültem. Testileg és lelkileg egyaránt, mert végre elkezdtek rólam leolvadni a fizikai kilók is.

s

Ha megvan a szánt szándékod, hogy változtatni akarsz magadon és az életminőségeden, az keresztül fog vinni a kezdeti nehézségeken is. Főleg, hogy az EFT is veled lesz!!

jelentkezz még ma!

biztosan nem bánod meg

jelentkezem a Műhelygyakorlatra