Mit ajánl a Human Harmony a harmadik hullám idején?

 

 

Jelenleg csak a bizonytalanság biztos. Félünk a jövőtől, féltjük a családunkat, féltjük a munkahelyünket, és félünk a betegségtől

 

A Human Harmony éppen azt kínálja, amire most mindannyiunknak leginkább szükségünk van:

 

AZONNALI JELENTŐS STRESSZ CSÖKKENTÉST ÉS IMMUN-ERŐSÍTÉST EGY KÜLÖNLEGES MÓDSZER SEGÍTSÉGÉVEL

A The Lancet Psychiatry című tudományos lapban publikált tanulmány 69 millió ember egészségügyi adatait elemezte az Egyesült Államokban. A tanulmány szerint a már korábban is mentális betegségekben (szorongás, álmatlanság, depresszió, stb.) szenvedőket 65 százalékkal nagyobb valószínűséggel diagnosztizálták Covid-19-cel, mint az azok nélkül élőket. (Telex 2020. november 10.)

A Human Harmony által alkalmazott módszer, az EFT, kifejezetten a stressz, a szorongások, az álmatlanság, és egyéb stressz eredetű problémák kezelésére alkalmas. Ezáltal erősíti az immun rendszert és alkalmas a komolyabb problémák megelőzésére.

Az egyetlen biztos dolog a bizonytalanság. Minden nagyon gyorsan változik körülöttünk és rugalmasan kell alkalmazkodnunk a körülményekhez. Lehetőleg úgy, hogy minden lehetőségre felkészüljünk.

Az elmúlt időszakban teljesen átstruktúráltuk a szolgáltatásainkat. Mára minden szolgáltatásunk online és a helyszínen is elérhető. A kezeléseket és a tanfolyamokat is igénybe lehet venni online. Júniusban, a veszélyhelyzet megszűnésekor ismét megnyitottuk a Visegrádi utcai helyszínen a személyes kezeléseket –  természetesen a biztonsági előírások maximális betartása mellett.

Most azon dolgozunk, hogy az újonnan induló EFT Akadémiai évfolyam úgynevezett hibrid tanfolyam lehessen (tehát – amennyiben a járvány helyzet megengedi -, a helyszínen is részt lehet venni, és egyidejűleg online is közvetítjük).

Az online szolgáltatások bevezetését persze nem volt egyszerű végrehajtani egy olyan szolgáltatásnál, amely az emberekkel foglalkozik, az emberi közelségre épít. Nehéz megoldani, de nem lehetetlen. A veszélyhelyzet idején mindannyian otthonról dolgoztunk, de az ügyfeleinkkel való kapcsolattartást ez a változás nem sínylette meg.

A szolgáltatások átalakításával párhuzamosan átalakítottuk az árakat, árstruktúrát is. Célunk, hogy a jelen helyzetben égetően fontos stressz oldás, pánik kezelés és a többi segítő eljárásunk minél több emberhez eljusson.

REGGELI KOPOGTATÁS ANDRÁSSAL

A korábbi időszakban csoportos online kopogtatást tartottunk hetente egyszer. A jelenlegi helyzetben úgy ítéljük meg, hogy nem elég a heti egyszeri csoportos kopogtatás, annyira gyorsan változik a helyzet. Ezért elindítjuk a “Reggeli kopogtatás Andrással” című programot. Ez a program minden hétköznap reggel 8 órakor jelentkezik, és interneten csatlakozni lehet hozzám egy 30 perces kopogtatásra.

Kopogtatunk a fizikai testre, a fájdalmakra, az előző nap testi és lelki sérüléseire, a jövőtől való szorongásokra és félelmekre, valamint az előttünk álló nap kihívásaira. Garantáltan mindenki jobban érzi magát egy ilyen kopogtatás után.

A programra a lenti űrlapon lehet jelentkezni. A havi bérlet ára 7500 Ft.

Kipróbálhatod a Reggeli kopogtatást a Kopogtatás Andrással linkre kattintva, ahol néhány korábbi reggeli kopogtatás videófelvételét találod.

KORONAVÍRUS FRÁSZ CSOPORTOS KOPOGTATÁS

November 15-én újra elindítottuk a korábban sikeres Koronavírus Frász Csoportos online kopogtatást. Ezt a foglalkozást hetente 1 alkalommal, péntekenként 18 órakor tartjuk, és általában 1-1,5 órát vesz igénybe. Mindenki elmondhatja az aktuális félelmeit, szorongásait, fizikai problémáit és csoportosan kopogtatunk ezekre. Kihasználjuk az EFT egyik csodálatos tulajdonságát, az Előnyök kölcsönzését. Ez azt jelenti, hogy bár a másik ember problémájára kopogtatunk, mindenkinek a félelmei, szorongásai egyszerre oldódnak.

A programra a lenti űrlapon lehet jelentkezni. Az egyszeri alkalom 3500 Ft, de lehet 4 alkalmas bérletet is vásárolni.

KEZELÉSEK ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN

A március-május közötti teljes bezárás után június elején ismét megnyitottuk a Visegrádi utcai rendelőnket és azóta – a biztonsági intézkedések maximális betartása mellett – ismét folyamatosan biztosítjuk a személyes kezelések lehetőségét.

Ugyanakkor fenntartottuk az online kezelés lehetőségét is. Ugyanis az EFT kezeléseket minden olyan felületen biztosítani tudjuk, ahol látjuk egymást.  Ilyen a Skype, a Messenger, a VIBER, a FaceTime, stb. Az időpontkérés ugyanúgy történik, mint a személyes kezelés esetében. A kezelés során mondom és mutatom, hogy mit kell csinálni. A kliens pedig saját magán kopogtatja a pontokat.

A kezelés hatása csaknem ugyanolyan, mint a személyes kezelésé, viszont nagy előnye, hogy nem kell utazni. Sokan veszik igénybe vidékiek, sőt külföldön élők is.

Jelentősen csökkentettük az EFT kezelések, a 4 és 7 alkalmas bérletek árát. Ugyanakkor növeltük a nyugdíjasoknak és a diákoknak szóló kedvezményeket. A pontos számok a lenti űrlapon láthatók. Az EFT kezelésekre folyamatosan lehet jelentkezni.

 

ONLINE ÉS HIBRID TANFOLYAMOK

EFT TOVÁBBKÉPZÉS

 

Október 12-én indult az őszi 12 alkalmas Online EFT Továbbképzés sorozatunk, amelyet minden hétfőn 18 órakor tartunk. A részvétel alkalmanként 3500 Ft-ba kerül, de vásárolható 4, 8 és 12 alkalmas bérlet is (ld. az űrlapot a lap alján). A résztvevők előre megkapják a Továbbképzés jegyzeteit, utólag pedig megküldjük az eseményről készült videófelvételt. (A 2020. tavaszi sorozat videói megrendelhetők itt)

ÚJ – EFT KÖNYVKLUB

 

Indul az online EFT Könyvklub, amelyen szeretném elmesélni és megbeszélni azokat az izgalmas olvasmányokat, amelyeket az elmúlt időszakban olvastam. Az első ilyen eseményre 2021 január végén kerül sor, az EFT Továbbképzés következő 12 alkalmas sorozataként.

Először Dawson Church legújabb könyvét beszéljük meg, amely Boldog agy (Bliss Brain) címmel most szeptemberben jelent meg. Ez a könyv az agykutatás legújabb eredményeit tárgyalja. Nem egyszerűen ismerteti az aggyal kapcsolatos kutatásokat, hanem olyan gyakorlatokat tartalmaz, hogy hogyan érhetjük el a folyamatos boldogságot, vagy a megvilágosodást. Tekintettel arra, hogy a könyvhöz egy külön honlap is tartozik, amely fejezetenként kiegészítő anyagokat és gyakorlatokat tartalmaz, az EFT Könyvklub első 12 előadása a Boldog aggyal fog foglalkozni.

A részvétel alkalmanként 5000 Ft lesz, de vásárolható 4 alkalmas bérlet is 16000 Ft-ért (ld. az űrlapot a lap alján).

A résztvevők  megkapják a kivetített ábrákat, a jegyzeteket, utólag pedig megküldjük az eseményről készült videófelvételt. 

INDUL AZ EFT AKADÉMIA ÚJ ÉVFOLYAMA – AZ ELSŐ HIBRID TANFOLYAMUNK

 

 

 

 

November 28-én indul az EFT Akadémia következő évfolyama.  Két fontos változást tervezünk:

1. Az Akadémia – amennyiben a körülmények megengedik -, hibrid tanfolyam lesz. Ez azt jelenti, hogy a Visegrádi utcai helyszínen tartjuk a tanfolyamot, de élőben közvetítjük több csatornán, tehát aki nem tud eljönni, otthonról is, vidékről is, külföldről is részt vehet. Ehhez két feltételnek kell teljesülnie, nevezetesen:

 • a járványhelyzet tegye lehetővé a tanfolyamok élőben történő megrendezését, és

 • sikerüljön megteremteni a streaming közvetítés technikai feltételeit

Úgy tervezzük, hogy az alábbi időpontokban mindenképpen megtartjuk a tanfolyamokat. Ha, és amíg nem lehet élőben megtartani, akkor online fogunk elindulni.

2. A másik fontos változás, hogy eddig havonta tartottunk egy-egy 2-napos hét végi tanfolyamot, mostantól viszont 1 naposak lesznek a tanfolyamok, viszont minden második héten, szombatonként tartjuk. Ez alól kivétel az EFT1 tanfolyam, amelyet november 28-29-én, szombat-vasárnap tartunk. Az időpontok tehát:

EFT1 – november 28-29 (A jelenlegi helyzetben úgy döntöttünk, hogy ez a tanfolyam mindenképpen online lesz!)

EFT2 – december 12 és január 9

Fájdalomcsillapítás és Látásjavítás – január 23

Siker – február 13

Függőségek és Súlycsökkentés – február 27

Rend magamban és magam körül – március 13.

Az 1. trimeszter vizsgája: március 27.

 

 

 

Ebben a trimeszterben valamennyi oktatási nap – akár a helyszínen, akár az élő közvetítésben veszel részt -, a szokásos 19000 Ft helyett csak 17000 Ft (ld. a lap alján a jelentkezési lapot). A vizsgadíj 5000 Ft.

10 HETES EMAIL SOROZATOK

A 10 hetes sorozatok témái hihetetlenül aktuálisak:

 • önbizalom növelés

 • pénz teremtés

 • párkapcsolat javítás

 • súlycsökkentés

Ha megrendeled bármelyik 10-hetes tanfolyamot, hetente küldünk egy kopogtatási sorozatot részletes utasításokkal. A hét végén jelzed, hogy hogyan haladsz előre, és küldjük a következő sorozatot. A rendelést követően 1 héten belül indítjuk az első sorozatot. Ha végigcsinálod a 10 hetet, az adott életterületen jelentős változásokat fogsz tapasztalni.

Most érdemes rendelni! A 10-hetes sorozatokat most 50% kedvezménnyel adjuk.

ONLINE TANFOLYAMOK VIDEÓN

AZ ONLINE MEGTARTOTT TANFOLYAMAINK VIDEÓ FELVÉTELEI MEGRENDELHETŐK

 

 

 

Majdnem olyan, mintha ott lettél volna.

Jelenleg megrendelhető:

 • EFT1

 • EFT2

 • Fájdalomcsillapítás és Látásjavítás

 • Függőségek és Súlycsökkentés

 • Siker

 • Rend bennem és magam körül

És egy igazi csemege: az EFT1 és EFT2 tanfolyamok (2*2 nap) legfontosabb elméletének és gyakorlatainak összefoglalása egyetlen napban, annak, aki igazán gyorsan akarja megismerni az EFT-t

KÉRLEK, NÉZD ÁT AZ AJÁNLATOKAT, ÉS JELÖLD BE, AZOKAT, AMELYEKET SZERETNÉL MEGRENDELNI

 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

 

Ha bankkártyával fizetsz:

 • Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítunk a PayPal biztonságos felületére, ahol megadhatod kártyaadatait (nem szükséges, hogy PayPal számlád legyen! Ha nincs PayPal számlád, csak azt a részt töltsd ki, ami a bankkártya adatokra vonatkozik).

 • A sikeres fizetést követően a PayPal oldaláról vissza fogsz érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.

 • Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a rendelés visszaigazolását   email-ben.

 • A megrendeléssel kapcsolatos információkkal ezt követően munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha átutalással fizetsz:

 • Az űrlap kitöltése után email-ben megküldjük a rendelés visszaigazolását és a Díjbekérőt.

 • A Díjbekérő-n lévő információk alapján kérjük, utald át rendelésed összegét.

 • A befizetés beérkezése után a A megrendeléssel kapcsolatos információkkal munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha kérdésed van, hívj minket (hétköznap 9:00-16:30)

+36-30/568-0862

info@humanharmony.hu

1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. em. 6.

Nagyon szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

A Human Harmony Csapata