Oldal kiválasztása

Mit ajánl a Human Harmony a veszély-helyzet idején?

 

 

Jelenleg egyre inkább érzelmi és lelki segítségre van szükségünk.

 

Félünk a vírustól,  a bezártságtól, a pénzhiánytól, a jövőtöl.

 

A Human Harmony éppen azt kínálja, ami a legtöbbünknek hiányzik:

 

AZONNALI JELENTŐS STRESSZ CSÖKKENTÉST, EGY KÜLÖNLEGES MÓDSZERREL

 

 

Kérlek, használd ki ezeket a lehetőségeket – MOST!

Az elmúlt hónapban kénytelenek voltunk teljesen átstruktúrálni a szolgáltatásainkat. Mára minden szolgáltatásunk online. A kezelések és a tanfolyamok is. Sőt, új szolgáltatást is elindítottunk, a csoportos online kopogtatást. Két hét múlva indul az online EFT Továbbképzés.

Mindezt nem egyszerű végrehajtani egy olyan szolgáltatásnál, amely az emberekkel foglalkozik, az emberi közelségre épít. Nehéz megoldani, de nem lehetetlen. Most már mindannyian otthonról dolgozunk és az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás talán nem sínylette meg ezt a változást. Reméljük persze, hogy mielőbb visszatérhetünk a rendes kerékvágásba.

A szolgáltatások átalakításával párhuzamosan átalakítottuk az árakat, árstruktúrát is. Célunk, hogy a jelen helyzetben égetően fontos stressz oldás, pánik kezelés és a többi segítő eljárásunk minél több emberhez eljusson.

Ezen az oldalon megmutatjuk a legfontosabb szolgáltatásokat, és meg is rendelheted azokat.

CSOPORTOS KOPOGTATÁSOK ONLINE

A csoportos online kopogtatás során a résztvevők az online oktató teremben találkoznak, ahol mindannyian látjuk egymást, és mindenkinek alkalma van hozzászólni. Az eddigi alkalmak során a “Koronavírus Frásszal” foglalkoztunk. Mindenki elmondhatta, hogy milyen érzései vannak a vírussal, a betegséggel kapcsolatban, mit éreznek a bezártság miatt, a bizonytalan pénzügyi helyzettel és a jövővel kapcsolatban. Az eddigi foglalkozásokon mindenkinek jelentősen csökkentek a szorongásai, a félelmei, sőt sokaknak teljesen el is múltak.

 A koronavírus frász sorozatot folytatjuk, amíg szükség van rá. Minden csütörtök délután 1/2 6-kor kerül sorra, az alábbi űrlapon lehet jelentkezni rá. bevezetjük a 4 alkalmas Koronavírus Bérletet is.

Április végén indul a Tapping World Summit anyagát feldolgozó EFT Továbbképzés, minden hétfőn 1/2 6-kor. Erre csak a legalább EFT2 végzettségűek jelentkezhetnek. Itt is van lehetőség 4 alkalmas bérlet vásárlására.

Ezenkívül elindítjuk a Kombinált Bérletet (8 alkalom, felváltva lehet járni a hétfői és a csütörtöki rendezvényekre. A lenti űrlapon már ezeket a bérleteket is meg lehet vásárolni.

 

KEZELÉSEK ONLINE

Az EFT kezeléseket minden olyan felületen tudjuk folytatni, ahol látjuk egymást.  Ilyen a Skype, a Messenger, a VIBER, a FaceTime, stb. Az időpontkérés ugyanúgy történik, mint az életben. A kezelés során mondom és mutatom, hogy mit kell csinálni. A kliens pedig saját magán kopogtatja a pontokat.

A kezelés hatása csaknem ugyanolyan, mint az élő ketzelésé, viszont nagy előnye, hogy nem kell utazni.

Jelentősen csökkentettük az EFT kezelések, a 4 és 7 alkalmas bérletek árát, Ugyanakkor növeltük a nyugdíjasoknak és a diákoknak szóló kedvezményeket. A pontos számok a lenti űrlapon láthatók. EFT kezelésre folyamatosan lehet jelentkezni.

TANFOLYAMOK ONLINE

Megtartottuk az első 2 napos online tanfolyamot: Krónikus fájdalmak kezelése EFT-vel. A résztvevőknek megküldtük a tanfolyam kézikönyvét, amit otthon tetszés szerint  kinyomtathattak. akorlatokat is el tudták végezni.

A résztvevők láthatták egymást, beszélgethettek egymással, sőt a kopogtatási gyakorlatokat is el tudták végezni.

Sőt meg lehetett oldani, hogy a tanfolyamainkon kivetített slide-okat a tanfolyam során láthatták.

A lenti űrlapon a következő EFT1-re, EFT2-re lehet jelentkezni jelentős árkedvezménnyel, és az EFT1+EFT2 együtt is olcsóbb lett.

10 HETES EMAIL TANFOLYAMOK

A jól ismert 10 hetes email tanfolyamokon nem változtattunk, de most mindegyik sorozatot 50% kedvezménnyel adjuk.

Ennek az az oka, hogy mindegyik téma hihetetlenül aktuális a járvány idején:

 • önbizalom növelés

 • pénz teremtés

 • párkapcsolat javítás

 • súlycsökkentés

Most érdemes rendelni. Ha úgyis otthon vagy, lesz időd (és 10 heted?) végig csinálni.

WEBINÁRIUMOK

A mostani ajánlatunkban egy korábbi 1,5 órás webinárium felvétele szerepel, amelyen bemutattam az EFT módszert, és rengeteg kérdés hangzott el a módszerrel, és alkalmazásaival kapcsolatban. (Nem letölthető, csak megnézhető). Viszont érdemes megnézni!

KÉRLEK, NÉZD ÁT AZ AJÁNLATOKAT, ÉS JELÖLD BE, AZOKAT, AMELYEKET SZERETNÉL MEGRENDELNI

 

Mi fog történni az űrlap kitöltése után?

 

Ha bankkártyával fizetsz:

 • Az űrlap kitöltése után automatikusan átirányítunk a PayPal biztonságos felületére, ahol megadhatod kártyaadatait (nem szükséges, hogy PayPal számlád legyen! Ha nincs PayPal számlád, csak azt a részt töltsd ki, ami a bankkártya adatokra vonatkozik).

 • A sikeres fizetést követően a PayPal oldaláról vissza fogsz érkezni a rendelés visszaigazoló oldalunkra.

 • Ezt követően a rendszerünk pár percen belül elküldi a rendelés visszaigazolását   email-ben.

 • A megrendeléssel kapcsolatos információkkal ezt követően munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha átutalással fizetsz:

 • Az űrlap kitöltése után email-ben megküldjük a rendelés visszaigazolását és a Díjbekérőt.

 • A Díjbekérő-n lévő információk alapján kérjük, utald át rendelésed összegét.

 • A befizetés beérkezése után a A megrendeléssel kapcsolatos információkkal munkatársaink emailben vagy telefonon fognak keresni.

Ha kérdésed van, hívj minket (hétköznap 9:00-16:30)

+36-30/568-0862

info@humanharmony.hu

1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. em. 6.

Nagyon szívesen segítünk!

Üdvözlettel:

A Human Harmony Csapata