EFT2 – a gyógyítás felhőkarcolójának 1. szintje

 Ha valaki megismerkedik az EFT-vel, ellenállhatatlan vágyat érez, hogy újabb és újabb dolgokat megismerjen a módszerrel kapcsolatban. Az EFT2 tanfolyamon nagy lépést teszünk a mechanikus kopogtatástól a művészi szintű alkalmazás felé.

N

Az EFT gyengéd kopogtatási technikái

N

A hiedelmeink irányítják az életünket

N

Kopogtatás távolból, fényképen, csoportban, online

N

Jó érzések "bekopogtatása"

áttekintés

Az EFT2 tanfolyamon számos új technikát tanulunk, amelyek a gyakorlatban nagyon jól alkalmazhatók. Ezek közé tartoznak az EFT gyengéd technikái, a távoli és a csoportos kopogtatás, a Választás módszere, a Mi lenne, ha … technika. Megismerkedünk a Lehetőségek palotájával, és azzal, hogy hogyan tudjuk a korlátozó hiedelmeinket támogató hiedelmekké alakítani.

2 napos tanfolyam. A részvétel feltétele az EFT1 tanfolyam sikeres elvégzése

mit fogsz elérni?

N

Alkalmazni tudod az EFT kíméletes technikáit

N

Felismered és módosítani tudod a rejtett korlátozó hiedelmeket

N

Kopogtatni tudsz fejben, képről és távolból

N

Képes leszel jó érzéseket gyűjteni és tetszés szerint előhozni, amikor szükséged van rá

N

Ismered és használni tudod a Választás és a Mi lenne, ha… módszereket

A tanfolyam témái

 • Az EFT kíméletes technikái:

– a Könnymentes trauma technika
– a fájdalom üldözése
– a probléma becserkészése
– mondd el a történetedet
– az eredmények tesztelése

 •  A távolságtartó védelem technikája
 •  Az APEX probléma

A Lehetőségek Palotája

– a korlátozó hiedelmek kialakulása
– a korlátozó hiedelmek felderítése (az Igen, de… módszer)
– a korlátozó hiedelmek átalakítása kopogtatással
– ingyenes reklámot készítünk saját magunknak

 

 • A kimondott szavak hatása
 •  Kopogtatás fejben, képről, távolból
 •  EFT kezelés telefonon
 •  Csoportos kopogtatás (csoportterápia EFT-vel)
 •  Az előnyök kölcsönzése
 •  A Választás módszere
 •  A Mi lenne, ha… technika
 •  Újabb hatásos kérdések
 •  Rögzítés EFT-vel
 •  EFT meditáció

Milyen problémáiddal foglalkozunk az EFT2 tanfolyamon?

A tanfolyamon az egyéni és páros gyakorlatokon, valamint a bemutatókon mindenki a saját, valós problémáival foglalkozik. Ezért a tanfolyam végére várhatóan néhány igazi problémád oldódik, vagy meg is szűnik.

N

Fájdalmak kezelése kopogtatással

N

Régi, fájdalmas emlékek oldása

N

Korlátozó hiedelmek

N

Kopogtatás fejben és távolból

gyakori kérdések

Segít-e az EFT az én bajomon is?

Az EFT egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nem a problémáink testi tüneteivel foglalkozik, hanem az érzelmi háttérrel. Ezért ugyanazt az eljárást használjuk minden problémára, csak az változik, amit közben mondunk. Az EFT jelmondata, hogy “próbáld ki mindenre!”. Nem biztos, hogy a Te esetedre is működik, de nagyon-nagyon valószínű. Több mint 15 év alatt az egy kezemen meg tudom számolni azokat az eseteket, amikor semmilyen segítséget nem tudtam nyújtani. Tanuld meg és próbáld ki Te is, és csodálkozni fogsz, mint oly sokan előtted.

Kell-e hinnem az EFT-ben, hogy működjön?

Nem kell hinned benne, mert akkor is működik, ha nem hiszed el. Azt szoktam  mondani, hogy senki nem kételkedhet addig, amíg legalább 3 saját problémáján nem próbálta ki. A tanfolyamon módod lesz erre.

Mire jogosít ez a tréning?

Ez a tanfolyam az EFT 1. szintje. Gyakorlati tanfolyam, a 2. nap végére mindenki tudja majd alkalmazni a tanultakat saját magán és másokon.

Nem jogosít fel súlyos mentális esetek (pl. skizofrénia, epilepszia, bipoláris depresszió, borderline szindróma, paranoia, stb.) kezelésére.

Nem jogosít fel a módszer oktatására.

Magyarországon az általunk adott oklevél nem jogosít fel önálló munkavégzésre. Olyan oklevél is szükséges, amely lehetővé teszi az emberekkel való foglalkozást (pl. pszichológus, orvos, egészségügyi szakdolgozó, természetgyógyász, masszőr, kozmetikus, fodrász, stb.)

Bár az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáján segített már, nem garantált, hogy minden ember minden problémájára gyógyírt jelent. Ezért mindenki a saját felelősségére vesz részt a tanfolyamon.

Mennyire tartósak az eredmények?

Az EFT eredményei tartósak, amennyiben a kezelés során a tanultakat pontosan betartjuk, tehát minden probléma minden aspektusát teljesen lenulláztuk (a tanfolyamon nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy ez mit jelent és hogyan kell csinálni). A tanfolyamon külön is foglalkozunk azzal, hogy amikor az EFT látszólag nem működik, olyankor mi lehet a hiba és mit kell csinálni.

Tud-e az EFT segíteni a teljesítményem javításában?

Igen, az EFT nem csak problémák kiküszöbölésére, hanem képességek javítására, teljesítmény növelésére is alkalmas az élet minden területén. A tanfolyamon a légzés fejlesztését gyakoroljuk, de létezik egy Sportteljesítmény javítása EFT-vel című tanfolyamunk is.

Mi a helyzet a nagyon régi és nagyon intenzív problémákkal?

Nem számít, hogy a probléma milyen régi és milyen intenzív, kezelhető az EFT-vel. Az számít, hogy hányféle érzéssel kell foglalkozni, és azok mennyire függenek össze egymással.

AKI ELVÉGEZTE, EZT MONDTA

Az alábbi emailt kaptam az egyik EFT2 tanfolyam után

 

Az EFT2 után úgy éreztem, mintha magasabb lennék. Kihúztam magam, mert belülről eltűnt egy csomó olyan érzés, ami eddig összehúzott, ami azt akarta, hogy „kicsi” maradjak. Felszabadító ez a technika, nagyon jó, hogy rátaláltam, és hogy másoknak is meg tudok mutatni valami hasonló élményt, mint amit én is átéltek általa!

Edina

jelentkezz még ma!

biztosan nem bánod meg

jelentkezem az EFT2-re