JOGI NYILATKOZAT

 

 

 

1. A honlapon szereplő információk

 

 

A honlapon és a kapcsolódó e-maileken, blogon, stb. bemutatott technikák és módszerek kizárólag információs célúak és semmilyen módon nem tekinthetők egészségügyi vagy orvosi tanácsadásnak. Ezek a technikák jelenleg kísérleti stádiumban vannak. Annak ellenére, hogy az ismertetett technikákat és módszereket nagyon sok ember alkalmazta már sikeresen és mellékhatások nélkül, nincs tudományosan bizonyítva, hogy mindenkire azonos módon hatnak. Ezért a honlap készítői és üzemeltetői, a Human Harmony Bt. tulajdonosai és alkalmazottai, valamint az EFT módszer kidolgozói nem felelősek semmilyen, a honlapon bemutatott módszer alkalmazása során vagy a későbbiekben esetleg bekövetkező lelki vagy fizikai problémáért. Az itt szerepeltetett információk felhasználásáért kizárólag a módszert alkalmazók a felelősek.

 

 

Semmilyen formában nem tanácsoljuk, vagy sugalmazzuk az orvos által előírt gyógyszerek szedésének, illetve bármilyen előírt terápia folytatásának a szüneteltetését vagy abbahagyását, amelyekben az olvasó vagy a felhasználó esetleg részt vesz. A honlapon található információk, az elsajátított technikák semmilyen szakszerű orvosi vagy természetgyógyász kezelést nem helyettesítenek.

A honlapon található információk, a Human Harmony Bt. tanfolyamai és a Human Harmony EFT Akadémia Gary Craig eredeti EFT módszerén alapulnak, de az eredeti módszert jelentősen kibővítettük az EFT továbbfejlesztéseivel, az EFT Mesterek és a magyarországi gyógyítók EFT tapasztalataival. Ezért az információk esetenként eltérnek az eredeti módszertől, egyedinek számítanak és a Human Harmony Bt. kizárólagos tulajdonát képezik, másolásuk és továbbadásuk kizárólag a tulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges, kivéve rövid idézetek közlését a szerző és a honlapcím feltüntetésével és működő link biztosításával.

 

2. Feliratkozási feltételek

 

A www. kopogtass.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím létező e-mail cím és hozzájárul ahhoz, hogy részére a honlap és a hírleveleink témájában információt küldjünk.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a fenti weboldalt üzemeltető Human Harmony Bt-től elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a Human Harmony Bt-nek, a Human Harmony Alapítványnak és alkalmanként üzleti partnereiknek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mail címmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mail címmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a Human Harmony hírlevél olvasóinak köréből.

A Feliratkozási feltételeket részletesen ismerteti az Adatkezelési Tájékoztató és az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF).

 

3. Adatkezelés

 

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, minden kiküldött levélben található adatmódosítás link. Az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetenként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk. A hírlevél küldéseket lehetővé tévő hírlevél szoftver neve: MailMaster és a Sales Autopilot Kft. által bérelt szerveren üzemel.

Adatkezelésünk mindenben megfelel a hatályos Európai Uniós szabályozásnak és részletesen ismertetjük az Adatkezelési Tájékoztatóban.

 

4. Termék megrendelési feltételek

 

A Human Harmony Bt. által üzemeltetett weboldalak megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A forgalmazott termékek szerzői jogvédelem alatt állnak, jogtulajdonos a Human Harmony Bt. A termékekről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. Másolat, átdolgozás, a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértést elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult, a termék mindenkori árának 50 (ötven) szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.

Az Általános Szerződési Feltételek részletesen szabályozzák a Felek üzleti kapcsolatát, jogait és kötelezettségeit.