Kapcsolat

Ha nem találtál választ a honlapon, küldd el a kérdéseidet

Kérdés, üzenet küldése

Gyakori kérdések

„Próbáltam a letölthető kézikönyvből, de nekem nem működik”

Csak a tapasztalt terapeuta segíthet ezen a problémán, mert gyakran nincs rálátásunk és bátorságunk, hogy a saját problémáinkkal komolyan foglalkozzunk. Ilyenkor úgy tűnik, mintha az EFT nem működne. De az EFT működik, csak másképp kell megpróbálni.

"Hány alkalommal kell eljönnöm a kezelésre?"

Ez a problémától függ. Egyszerűbb problémák esetén 2-4 alkalom elegendő. Ezért alakítottuk ki a 4 alkalomra szóló bérleti rendszert. Általában hetente vannak a kezelések, a 4 alkalom 30 napot jelent. (Ha sok kliens van, akkor nem tudjuk tartani a heti 1 alkalmat, ezért előre is elnézést kérünk.)

Komolyabb probléma esetén 6-8, esetleg 10-12 alkalom is szükséges lehet. Ennél hosszabb ideig tartó EFT kezelés nagyon ritka.

„Előfordulhat-e, hogy rosszabbul leszek?”

Előfordulhat, hogy a kezelés utáni 2-3 napban rosszabbul érzi magát, mert az energia rendszere felbolydult. Ez nem azt jelenti, hogy az EFT nem működik, éppen ellenkezőleg, annak a jele, hogy a módszer működik. Általában 3 napon belül rendbe jön a szervezete és sokkal jobban fogja érezni magát.

„Mostantól nem kell a gyógyszert szednem, ugye?”

Amit az orvos írt fel, csak az orvos engedélyével szabad abbahagyni, és akkor is csak fokozatosan. Az EFT kezelést a jelenleg folyó egyéb kezelései kiegészítésének kell felfogni és semmilyen módon nem javasoljuk, vagy sugalmazzuk, hogy a jelenlegi kezeléseit abbahagyja.

„Attól, hogy egy-két pontot megkopogtatok, nem változik meg a világ. Ugyanannyi rossz dolog történik, az emberek nem változnak meg, miért érezném jobban magam?”

Megváltozik az, ahogyan Ön a világ eseményeire, az emberekre reagál. És ettől jobban fogja magát érezni. És ettől csodák csodájára az Ön körül élő emberek is elkezdenek változni!

Kik fognak válaszolni?

Barna Enikő – ügyfélkapcsolati munkatárs

Mindig is empatikus, segítőkész, érzékeny lelkületű voltam, már gyerekként azt lestem, hogyan tudok örömet okozni a környezetemnek. Életem során, mint mindenki más, megéltem sok örömöt, bánatot, csalódást, fájdalmat, betegséget. Húszas éveimben megtapasztaltam milyen pánikbetegnek lenni, ami végül rákésztetett arra, hogy – néhány gyógyszeres kezelést követően – figyelmemet inkább a természetes, szelíd gyógymódok felé fordítsam.

 

Utam keresése során, 2013-ban bukkantam rá a Human Harmonyra és  az EFT-re. Ez a módszer rögtön megragadott, mert nem csak az energia rendszert állítja helyre, hanem a probléma gyökerét segít megtalálni.

 

Lehetőséget kaptam arra, hogy a Human Harmony csapatában dolgozzam, a tanfolyamokon elsajátítsam az EFT-t és terapeuta váljon belőlem. Megrendítő érzés, hogy a kezelések után a kliensek felszabadultan, örömmel távoznak és néhány alkalom után jelentős javulásról számolnak be.

Nagy Ilona – ügyfélkapcsolati munkatárs

2010. óta dolgozom Andrásnál a Human Harmonyban.
Ha felhívja központi számunkat, vagy Enikő, vagy én leszek a vonal végén, hiszen egyik fő feladatom a kapcsolattartás az ügyfelekkel és érdeklődőkkel. A recepciós teendők mellett a tanfolyamok szervezésében is részt veszek, így a korábbi sok éves rendezvényszervezői tapasztalatomat is jól tudom kamatoztatni.

Az EFT-vel néhány éve ismerkedtem meg, amikor megtapasztaltam a módszer erőteljes gyógyító hatását, majd meg is tanultam az EFT-t András tanfolyamain.

Szeretettel várom jelentkezését és a mielőbbi találkozást!

Kikkel találkozhatsz még, ha eljössz hozzánk?

Sághy Margit – EFT terapeuta és tréner

Hiszem, tudom, hogy minden ember egyedi, különleges teremtmény, igen fontos életcéllal. A célt, feladatot nem kapjuk készen. Rajtunk múlik mikor, milyen körülmények között találjuk meg és hogyan teljesítjük.
Az én szerepem, hogy katalizátora legyek a változásoknak. Ehhez használom eszközként az NLP-t , az EFT-t, az EmoTrance-ot és vagyok személyi lelki edzője azoknak, akik engem választanak kalauznak az útjukon.

Az én utam:

 • 2005-2007 NLP Practitioner és Mester oklevél
 • 2006-tól az NLP Akadémia, Énkép, Mély Belső Átalakulás, Küldetésiránytű,stb) coachként segítem a résztvevők változását.
 • 2011-től az NLP Akadémia Küldetés iránytű tréningjének egyik trénere vagyok
 • 2006-2009 EFT Practitioner oklevél és az összes kapcsolódó kiegészítő képzés (traumák kezelése, párkapcsolatok kezelése, önismeret fejlesztés, stb)
 • 2006-tól az EFT képzések egyik coach segítője vagyok
 • 2009. EFT tréneri oklevél
 • 2013 nemzetközi eEFT Master és eEFT Trainer oklevél (kibocsátója az angliai AMT)
 • 2013 nemzetközi EMOTRANCE Practitioner és Tréner oklevél

Azt szeretném, ha mindenki megélné, amit én, hogy szebb lett a világ attól, hogy megszülettem.

Lipták Éva – EFT terapeuta, az EFT tanfolyamok állandó segítője

2006-ban ismerkedtem meg az EFT-vel , akkor még külső szemlélőként. Később elvégeztem a tanfolyamokat, amelyek során nagyon sok pozitív élmény ért. Csodálatos eredmények tanúja lehettem, s ezek számomra egy új világot nyitottak meg. Jelenleg segítőként dolgozom András mellett. Ez még több tudást biztosít számomra: megismerem a tanfolyamon résztvevőket, látom, hogyan fejlődnek az egyik alkalomról a másikra. Látom, mit jelent az EFT, amit elsajátítottam és mi az, amit itt továbbadhatok.

Itt szeretném kamatoztatni tudásomat, és itt érzem jól magam.

Sághy Zsuzsanna – EFT terapeuta és tréner

Az EFT-t egyszerre használom a saját fejlődésemre, és mások segítésére, hogy eltűnjenek a negatív érzések, régóta hurcolt traumák, és az energiák újból természetes áramlásba kezdjenek, hogy egyre boldogabbnak, és nyugodtabbnak érezzék magukat.
Eddig több száz kliensen segítettem egyéni foglalkozásokon az élethelyzeteik rendezésében, a feszültségek, és a stressz oldásában.

Takács Péter – EFT terapeuta és tréner

Szakterület: szülő – gyermek kapcsolat, család, párkapcsolat, gyermekek tanulási és viselkedési problémái

Neked szól az EFT

 • ha szülőként úgy érzed, hogy kikerült a kezedből az irányítás, és szeretnéd visszaszerezni
 • ha nehéz élethelyzetben vagy (párkapcsolati kérdések, munkahelyi, anyagi gondok, egészséged megromlott), és jól jönne egy kis segítség a megoldás érdekében
 • ha többször nekifutottál már valaminek, de egyelőre nem tudtad megugrani a lécet (mindig ugyanolyan élethelyzetek találnak meg, kihasználnak, elnyomnak, nem tudod érvényesíteni az akaratod).
 • ha stresszes, feszült az életed, és szeretnél rajta változtatni.

Iratkozz fel a KOPOGTASS! Hírlevélre.

 

Módszerek, kopogtatási minták, tanácsok, események. Bármikor leiratkozhatsz.