REND MŰHELYGYAKORLAT

A Rend elérése kopogtatással

Hogyan teremthetünk rendet magunkban és magunk körül az EFT-vel?

N

Tanulj meg kopogtatni. A kezed mindig kéznél van!

N

Nem használunk gyógyszert, vegyszert, műszert

N

Könnyű megtanulni és könnyű alkalmazni

N

És mégis elképesztően hatásos

áttekintés

Hogyan teremthetünk rendet magunkban és magunk körül az EFT-vel? Ez a műhelygyakorlat ténylegesen használható módszereket mutat be a bennünk és körülöttünk lévő energia-áramlás kezelésére és harmonizálására.

1 napos Műhelygyakorlat. A részvétel feltétele: Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség. (Ajánlott azonban előtte az EFT2-t, vagy a Rövidített EFT1+EFT2-t elvégezni.)

 

mit fogsz elérni?

N

Képes leszel rendet teremteni önmagadban és a környezetedben

N

Eltűnnek körülötted a felhalmozódott papírkupacok, ruhakupacok, edényhalmok

N

Le tudod állítani a bejövő káoszt, és megtudod akadályozni, hogy újratermelődjön

N

Minden eltűnik a környezetedből, amire nincs szükség, és mindennek lesz helye, amire szükség van. Minden azonnal a helyére kerül.

N

De legfőképpen megszűnik benned az állandó rossz érzés és energia hiány, amit a körülötted lévő végeláthatatlan káosz okoz.

A Műhelygyakorlat témái

  • Meg fogod érteni és érezni, hogy mi a közös a testedben és a környezetedben áramló energiában
  •  Milyen a viszonyod a rendhez?
  •  Mi az oka, hogy felgyülemlenek a nem használt tárgyak, befejezetlen feladatok, elrakhatatlan papírok, szennyes ruhák, edények, stb.?
  •  Mit okozhatnak ezek a Te érzelmi életedben?
  •  Egyszerű technikákkal feloldjuk a negatív érzéseket, melyek az idővel („elárasztanak a feladatok”), a képességeiddel („nem vagyok rá képes”, „még sohasem sikerült”), az érzelmeiddel („félek a változástól”, „félek, hogy visszautasítanak”, „nyomaszt a feladat”) kapcsolatosak.

Milyen problémáiddal foglalkozunk a Műhelygyakorlaton?

A tanfolyamon az egyéni és páros gyakorlatokon, valamint a bemutatókon mindenki a saját, valós problémáival foglalkozik. Ezért a tanfolyam végére várhatóan néhány igazi problémád oldódik, vagy meg is szűnik.

N

Hol vannak rendetlenségi "gócok" körülötted?

N

Milyen érzéseid vannak ettől?

N

Milyen kifogásokkal szoktad elhalasztani a rendrakást?

N

Milyen módszereid lehetnek a rend kialakítására és fenntartására?

gyakori kérdések

Segít-e az EFT az én bajomon is?

Az EFT egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nem a problémáink testi tüneteivel foglalkozik, hanem az érzelmi háttérrel. Ezért ugyanazt az eljárást használjuk minden problémára, csak az változik, amit közben mondunk. Az EFT jelmondata, hogy “próbáld ki mindenre!”. Nem biztos, hogy a Te esetedre is működik, de nagyon-nagyon valószínű. Több mint 15 év alatt az egy kezemen meg tudom számolni azokat az eseteket, amikor semmilyen segítséget nem tudtam nyújtani. Tanuld meg és próbáld ki Te is, és csodálkozni fogsz, mint oly sokan előtted.

Kell-e hinnem az EFT-ben, hogy működjön?

Nem kell hinned benne, mert akkor is működik, ha nem hiszed el. Azt szoktam  mondani, hogy senki nem kételkedhet addig, amíg legalább 3 saját problémáján nem próbálta ki. A tanfolyamon módod lesz erre.

Mire jogosít ez a tréning?

Ez a tanfolyam az EFT 1. szintje. Gyakorlati tanfolyam, a 2. nap végére mindenki tudja majd alkalmazni a tanultakat saját magán és másokon.

Nem jogosít fel súlyos mentális esetek (pl. skizofrénia, epilepszia, bipoláris depresszió, borderline szindróma, paranoia, stb.) kezelésére.

Nem jogosít fel a módszer oktatására.

Magyarországon az általunk adott oklevél nem jogosít fel önálló munkavégzésre. Olyan oklevél is szükséges, amely lehetővé teszi az emberekkel való foglalkozást (pl. pszichológus, orvos, egészségügyi szakdolgozó, természetgyógyász, masszőr, kozmetikus, fodrász, stb.)

Bár az EFT nagyon sok ember nagyon sokféle problémáján segített már, nem garantált, hogy minden ember minden problémájára gyógyírt jelent. Ezért mindenki a saját felelősségére vesz részt a tanfolyamon.

Mennyire tartósak az eredmények?

Az EFT eredményei tartósak, amennyiben a kezelés során a tanultakat pontosan betartjuk, tehát minden probléma minden aspektusát teljesen lenulláztuk (a tanfolyamon nagyon részletesen foglalkozunk azzal, hogy ez mit jelent és hogyan kell csinálni). A tanfolyamon külön is foglalkozunk azzal, hogy amikor az EFT látszólag nem működik, olyankor mi lehet a hiba és mit kell csinálni.

Tud-e az EFT segíteni a teljesítményem javításában?

Igen, az EFT nem csak problémák kiküszöbölésére, hanem képességek javítására, teljesítmény növelésére is alkalmas az élet minden területén. A tanfolyamon a légzés fejlesztését gyakoroljuk, de létezik egy Sportteljesítmény javítása EFT-vel című tanfolyamunk is.

Mi a helyzet a nagyon régi és nagyon intenzív problémákkal?

Nem számít, hogy a probléma milyen régi és milyen intenzív, kezelhető az EFT-vel. Az számít, hogy hányféle érzéssel kell foglalkozni, és azok mennyire függenek össze egymással.

AKI ELVÉGEZTE, EZT MONDTA

i

“Nagyon jó hangulatú, igen hasznos nap volt. Ismét rádöbbentem arra, hogy a dolgokat akármilyen módon akarjuk rendbe tenni, az első és legfontosabb lépés az, hogy a saját belső világunkban teremtsük meg azt. Bármilyen elképzelhetetlennek tűnt első pillanatban, bebizonyosodott, hogy az EFT ebben is segít!”

“Nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól (Rend a lelke mindennek), más nézőpontból látom a rend fogalmát és a harmónia kialakításának külső-belső befolyásoló tényezőit. Nagyszerű volt az EFT-vel való kapcsolódás és a „rendcsinálás”.”

Cs. Berta, Szekszárd.

s

“Nagyon örülök, hogy millió feladatom, kötelességem mellett mégis szakítottam időt a tanfolyamra. A képzés ideje alatt teljesen kikapcsoltam a külvilágot és elkezdtem magamban REND-et teremteni. Köszönöm Nektek!!”

U. Renáta, Kaposvár

jelentkezz még ma!

biztosan nem bánod meg

jelentkezem a Műhelygyakorlatra