EGY KÖVETKEZŐ NAGY ESEMÉNY A

HUMAN HARMONYBAN

Súlyos 4 Daganatos megbetegedések

Súlyos betegségek kezelése EFT-vel 4. 2 napos tanfolyam Ez az EFT képzés és az EFT Akadémia felső szintű oktatásának 4. része. Ezen a szinten azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk az EFT-ről és a gyógyításról, és mégis a súlyos betegségeknek lehetnek speciális megközelítési és kezelési módjai. Különösen igaz ez a Daganatos betegségek kezelésere, ami ennek a hétvégének a fő témája. A képzés célja, hogy az EFT gyógyítók új megközelítési módokat és technikákat sajátítsanak el, melyekkel a daganatos betegségeken sikerrel tudnak dolgozni.

Súlyos betegségek kezelése 4.

2 napos tanfolyam

Ez az EFT képzés és az EFT Akadémia felső szintű oktatásának 4. része. Ezen a szinten azt hihetnénk, hogy már mindent tudunk az EFT-ről és a gyógyításról, és mégis a súlyos betegségeknek lehetnek speciális megközelítési és kezelési módjai. Különösen igaz ez a Daganatos betegségek kezelésere, ami ennek a hétvégének a fő témája.

A képzés célja, hogy az EFT gyógyítók új megközelítési módokat és technikákat sajátítsanak el, melyekkel a daganatos betegségeken sikerrel tudnak dolgozni.

A részvétel feltételei

Min. az EFT3 tanfolyam sikeres elvégzése

A tanfolyam néhány témája

  • A jelenleg alkalmazott orvosi módszerek és eredmények áttekintése
  • A bizonyítottan eredményes alternatív módszerek áttekintése
  • Milyen célok elérésében segíthet az EFT?
  • Az EFT alkalmazásai daganatos betegségek kezelésére
  • A diagnózis sokk
  • A diagnózis trauma
  • Az EFT alkalmazásai daganatos betegségek kezelésére (pl.: diagnózissal kapcsolatos érzések, rákkal kapcsolatos érzések, mi történt a rákot megelőző 5 évben, hiedelmek, fájdalomkezelés, félelem a kórháztól, kopogtatás a kezelések során, a mellékhatások kezelése)

Szervező

Helyszín

További információ