EGY KÖVETKEZŐ NAGY ESEMÉNY A

HUMAN HARMONYBAN

EFT1 – az Alapok Alapja 2. nap

EFT1 – az alapok alapja 2 napos tanfolyam Az EFT 1. szintű tanfolyam célja, hogy megtanítsuk Gary Craig eredeti EFT módszerét, amelyet 1994-ben nyilvánosságra hozott. Ez minden további tudásunk alapja.

EFT1 – az Alapok Alapja

2 napos tanfolyam

Az EFT 1. szintű tanfolyam célja, hogy megtanítsuk Gary Craig eredeti EFT módszerét, amelyet 1994-ben nyilvánosságra hozott. Ez minden további tudásunk alapja.

A részvétel feltételei

A tanfolyamon bárki előképzettség nélkül részt vehet. Feltétel az EFT1 első napjának elvégzése

A tanfolyam témái:

  •  Az EFT eredete és előzményei
  •  Hogyan és miért működik? Mi az az alapvető felfedezés, ami az EFT mögött áll?
  •  Bevezető film, amelyen Gary Craig mutatja be az EFT működését 4 élő példán: fóbia, gyermekkori trauma, dohányzás, testi érzések.
  •  Megtanuljuk az EFT Alapreceptet (azaz a kalibrálást, a Ráhangolódást, a kopogtatási sorozatot és a 9 fokozatú skálát).  Miközben megtanuljuk az EFT alapokat, mindenki meggyógyít valamit saját magán.
  •  Az EFT alapfogalmai: specifikusság, aspektusok, központi probléma, általánosítás, tesztelés, kérdezési technikák.
  •  Testi érzések, fizikai fájdalmak kezelése (bemutató kezelés, páros gyakorlatok).
  •  Az EFT rövidített változatai, új kopogtatási pontok, amelyek nem szerepeltek az eredeti EFT-ben, de rendkívül hatékonyak
  •  Az egyes akupresszúrás pontokhoz tartozó szervek és érzések.
  •  Egy fájdalmas emlék megszüntetése (hogyan lehet az EFT-t alkalmazni lelki problémák kezelésére). Mindannyian át fogjuk élni, ahogyan megszabadulunk egy fájdalmas emléktől.
  •  Az EFT alkalmazása függőségek és fóbiák kezelésére, egyéni és csoportos gyakorlatok.
  •  Mit tegyünk, ha az EFT látszólag nem működik.
  •  EFT eljárás a belső béke megteremtésére.

A tanfolyam elvégzése után képes leszel

Az EFT 1. szintű tanfolyam végére minden résztvevő garantáltan képes lesz saját maga és a környezetében élők egyszerűbb lelki és testi problémáit 50-70%-os eredményességgel kezelni.

Aki elvégezte, ezt mondta

Íme egy e-mail, amit az EFT1 tanfolyam után az egyik résztvevőtől kaptam:

 „Szia Kedves András!
Elképesztő módon működik az EFT!!!
Most már elmondhatom, hogy, amikor a tanfolyam első napja véget ért, akkor nem voltam biztos benne, hogy másnap menni fogok. Azt gondoltam mekkora marha voltam, hogy ennyit utaztam a semmiért, ráadásul még fizettem is érte.
Hajlamosak vagyunk azt feltételezni, hogy, ami nagyon egyszerű az nem lehet valami nagy durranás. Nos az EFT ennek megdöbbentő példája. Egyszerű, játékos és több mint működő technika!
Amikor azt mondtad, próbáljuk ki mindenre, most már értem miért mondtad.

Elmondok egy rövid történetet és nem is untatlak tovább.
A szomszédom 12 éves kislánya kitalálta, hogy Karácsony előtt nem megy iskolába, mert “marhára belázasodott” kezdte produkálni a tüneteket: lehangoltság, és mindent, ami a suli-undorral jár. Gondoltam egyet elkaptam a kezét és elkezdtem: annak ellenére, hogy …. és elkezdett tiltakozni. Nem gond, mondtam helyette én és csak kopogtattam. A végén megkérdeztem: reggel mennyire jókedvűen mész suliba? Rám se nézett csak nevetett és azt mondta: nem megyek suliba! Másnap reggel különös jókedvvel ébredt és nagyon jó napja volt. Még a dolgozata is 4-es lett, annak ellenére, hogy nem tudott semmit.
Szóval így is működik. Azt már nem is mondom, hogy hárman szoktak le a cigiről EFT-vel kb. 10-15 perc alatt. Van, aki nem mer leülni velem egy asztalhoz, nehogy leszoktassam a cigiről! ?
Játéknak is óriási dolog az EFT. DE hát az egész Életünk az nem? Minden jót Neked és köszönök mindent! Baranyai Zoltán

Szervező

Helyszín

További információ