EGY KÖVETKEZŐ NAGY ESEMÉNY A

HUMAN HARMONYBAN

NLP – Henrik Lell: Az értékek fája

Ismered legmélyebb értékeidet? Tudtad, hogy tudattalan szinten ezek irányítják az életedet, a gondolkodásodat, a cselekedeteidet? Ha meg akarod ismerni őket, neked készült Henrik Lell legújabb workshopja.

Ismered legmélyebb értékeidet? Tudtad, hogy tudattalan szinten ezek irányítják az életedet, a gondolkodásodat, a cselekedeteidet?

Ha meg akarod ismerni őket, neked készült Henrik Lell legújabb workshopja. Ha meg akarod érteni, hogy miért alakulnak másként az események, mint ahogy szeretnéd, itt a helyed.

Azoknak is igazi csemege, akik már régóta az önismeret útját járják.

A kétnapos workshop alatt nemcsak megismered legmélyebb értékeidet, hanem megtanulod rangsorolni azokat. Mint szinte mindenben, itt is számít a hierarchia.  Hogyan tudom rangsorolni legmélyebb, tudattalan értékeimet? Henrik erre építette fel  programját. A módszert, amelyben az értékek hierarchiáját egy fa szimbolizálja.

Tavaly teszteltük a programot és amikor beleálltunk értékeink fájába, sokunk számára meglepő és egyben tanulságos volt a felismerés, hogy miért alakult eddig így az életünk. Vajon a helyünkön vagyunk vagy sem? A szimbólumok mindig elemi erővel hatnak, és ezt még lehetett fokozni…

Akár elégedett vagy az életeddel akár nem, a program során megvizsgálhatod, hogyan irányítják jelenlegi értékeid annak különböző területeit. És lehetőséged lesz arra is, hogy átstrukturáld, átalakítsd meglévő értékeidet.

Itt a helyed, ha:

  • érdekel az önismeret mélyebb megtapasztalása
  • meg akarod ismerni viselkedésed mozgatórugóit
  • el akarod engedni önszabotáló gondolataidat, viselkedésedet
  • legmélyebb értékeid által vezérelt életet akarsz élni

Mit kapsz a kétnapos workshoptól?

  • felfedezheted legmélyebb vezérlő értékeidet és megtanulhatod rangsorolni őket
  • megváltoztathatod érzelmeid, viselkedésed mozgatórugóit
  • elengedheted önszabotáló hiedelmeidet, viselkedési mintáidat
  • eszközöket kapsz ahhoz, hogy mindebben segíteni tudj másoknak is

 

Henrik Lell nemzetközi NLP tréner és coach, a berlini Paracelsus Intézet docense, természetgyógyász, hipnoterapeuta

Szervező

Helyszín

További információ