EGY KÖVETKEZŐ NAGY ESEMÉNY A

HUMAN HARMONYBAN

Rendteremtés EFT-vel

Rendteremtés EFT-vel 1 napos műhelygyakorlat Hogyan teremthetünk rendet magunkban és magunk körül az EFT-vel? Ez a műhelygyakorlat ténylegesen használható módszereket mutat be a bennünk és körülöttünk lévő energia-áramlás kezelésére.

Rendteremtés EFT-vel

1 napos műhelygyakorlat

Hogyan teremthetünk rendet magunkban és magunk körül az EFT-vel? Ez a műhelygyakorlat ténylegesen használható módszereket mutat be a bennünk és körülöttünk lévő energia-áramlás kezelésére.

A részvétel feltételei

Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség.

A műhelygyakorlat témái

  •  Meg fogod érteni és érezni, hogy mi a közös a testedben és a környezetedben áramló energiában.
  •  Milyen a viszonyod a rendhez?
  •  Mi az oka, hogy felgyülemlenek a nem használt tárgyak, befejezetlen feladatok, elrakhatatlan papírok, szennyes ruhák, edények, stb.?
  •  Mit okozhatnak ezek a Te érzelmi életedben?
  •  Egyszerű technikákkal feloldjuk a negatív érzéseket, melyek az idővel („elárasztanak a feladatok”), a képességeiddel („nem vagyok rá képes”, „még sohasem sikerült”), az érzelmeiddel („félek a változástól”, „félek, hogy visszautasítanak”, „nyomaszt a feladat”) kapcsolatosak.

A műhelygyakorlat elvégzése után képes leszel

  •   rendet teremteni önmagadban és a környezetedben

Aki elvégezte, ezt mondta

Nagyon jó hangulatú, igen hasznos nap volt. Ismét rádöbbentem arra, hogy a dolgokat akármilyen módon akarjuk rendbe tenni, az első és legfontosabb lépés az, hogy a saját belső világunkban teremtsük meg azt. Bármilyen elképzelhetetlennek tűnt első pillanatban, bebizonyosodott, hogy az EFT ebben is segít!”

“Nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól (Rend a lelke mindennek), más nézőpontból látom a rend fogalmát és a harmónia kialakításának külső-belső befolyásoló tényezőit. Nagyszerű volt az EFT-vel való kapcsolódás és a „rendcsinálás”.” Cs. Berta, Szekszárd

“Nagyon örülök, hogy millió feladatom, kötelességem mellett mégis szakítottam időt a tanfolyamra. A képzés ideje alatt teljesen kikapcsoltam a külvilágot és elkezdtem magamban REND-et teremteni. Köszönöm Nektek!!” U. Renáta, Kaposvár202

Szervező

Helyszín

További információ